yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa imaš prav, se čisto strinjam, samo , a veš da so v naši skupini res fuuuuullll bolni in to stalno eni in isti, in se mi zdi pa ležanje na eni blazini po več otrok pa res brezveze...se mi zdi,da bi mogoče kak stik vseeno preprečili no...pa sej vem da so čez cel dan skupaj,da se lahko nalezejo, sej ne rečem, mogoče se bo kdo ta teden od moje Naje, ko kašlja v vrtcu, kaj naj...iz nosa ji ne teče, vročine nima, samo nabija vsake tolko časa...ampak, ko vem kaki smrkavi otroci so v skupini,mi je samo to groza, da ne pobere še kaj več od njih, in se mi zdi neumno jo še najbolj zdravo jo imeti doma..je pa tako da se odlično počuti in gre tudi z veseljem v vrtec...če bi bila res bolna, bi vsekakor bila doma...sem pa jo danes šla iskat po kosilu da ne bi kašljala med počitkom...kaj pa uške?...te gotovo skačejo po blazini ma zdej se smejim, ko jih nisem opazila po njeni glavi,m samo se mi zdi , da bo še pestro v četrtek na roditeljskem, ko ene mame kar že zdej pizdijo glede bolezni in stalno enih in istih smrkastih otrok, ko ga že v garderobi vidiš da je ves zelen...ma babe neumne,,,škoda da so res mame..... Glede ušk - ležalniki so pa v omari skupaj pospravljeni, pa spet lahko skačejo z enega na drugega. Ne sekiraj se. A Naji je všeč tak počitek? p.s. A greste še kaj na morje? pa nehaj no........