Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Men se zdi, da je že avgust... 6.8.2009 19:10:57
|
|
|
|
K_a_t_i
|
RR, a ni škoda prostora ob strani za tole: Toplejši dnevi so se že začeli, s tem pa se približuje mesec svečanih priložnosti, mesec maj. V maju se zgodi največ svečanih priložnosti, kot so krsti, birme, poročna slavja. Dejte nam kej novga, poletnega
|
|
RE: Men se zdi, da je že avgust... 6.8.2009 19:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i RR, a ni škoda prostora ob strani za tole: Toplejši dnevi so se že začeli, s tem pa se približuje mesec svečanih priložnosti, mesec maj. V maju se zgodi največ svečanih priložnosti, kot so krsti, birme, poročna slavja. Dejte nam kej novga, poletnega A ti dejansko gledaš na desno stran? Mene je zadel heksenšus od gledanja na levo in sedaj gledam samo še levo. Reklam in podobnega besedila sploh ne vidim. A je to mogoče nad forumom? No, tam tud nič ne gledam.
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 6.8.2009 19:24:10 >
|
|
|
|
RE: Men se zdi, da je že avgust... 6.8.2009 19:54:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i RR, a ni škoda prostora ob strani za tole: Toplejši dnevi so se že začeli, s tem pa se približuje mesec svečanih priložnosti, mesec maj. V maju se zgodi največ svečanih priložnosti, kot so krsti, birme, poročna slavja. Dejte nam kej novga, poletnega lih dopoldan mi je padlo v oci.....juhuhuhuhuhu....preskocili bomo zimo!!!!!maj prihaja!!!!
|
|
|
|
RE: Men se zdi, da je že avgust... 6.8.2009 20:42:21
|
|
|
|
Žabika
|
No, tudi jaz sem malo prej opazila tale oglas. Res ne vem, ali je že od aprila tam, ali ... neznačilno za RR.
|
|
|
|
RE: Men se zdi, da je že avgust... 6.8.2009 21:02:24
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Tudi mene je tole danes zbodlo v oči.
|
|
|
|
RE: Men se zdi, da je že avgust... 6.8.2009 21:47:35
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i RR, a ni škoda prostora ob strani za tole: Toplejši dnevi so se že začeli, s tem pa se približuje mesec svečanih priložnosti, mesec maj. V maju se zgodi največ svečanih priložnosti, kot so krsti, birme, poročna slavja. Dejte nam kej novga, poletnega A ti dejansko gledaš na desno stran? Mene je zadel heksenšus od gledanja na levo in sedaj gledam samo še levo. Reklam in podobnega besedila sploh ne vidim. tut jz imam desno vratno mišico čist trdo...bom monitor mal v levo premaknila, da vidim kje to piše?
|
|
RE: Men se zdi, da je že avgust... 6.8.2009 23:07:30
|
|
|
|
Gina
|
Še nikdar nisem tega opazila kjerkoli napisanega niti ne mislim iskat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?