Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
modrc za dojenje s prozornimi naramnicami 1.6.2005 13:46:01
|
|
|
|
.ču
|
Dvomim,da ga kje dobiš:zmeden2:tud jes sm ga iskala lani in ga nikjer nisem dobila... Obrazložitev prodajalk je bila ta,da jih ni in jih sploh ne delajo,ker morajo bit naramnice modrčka za dojenje širše in močnejše,zaradi težjih prsi pač.Prozorne naramnice naj bi bile zato "prešvoh":zmeden2:
|
|
|
|
modrc za dojenje s prozornimi naramnicami 1.6.2005 13:47:17
|
|
|
|
taška30
|
:(( Sej tolk težkih prsi pa spet nimam. No, prve dni so bile, zdej je pa OK.
|
|
|
|
modrc za dojenje s prozornimi naramnicami 1.6.2005 13:52:18
|
|
|
|
.ču
|
Ja,sej jes sm jim to tud povedala8) In vsaj za nas,ki smo tud če smo dojile imele ne nevem kako velike prsi,bi lohk kej nardil:zmeden2: Moja rešitev je bla ta,da sem iz navadnih modrčkov(črne barve)pobrala ven kosti oz.tiste opore spodaj in sm ravn tko lahko nosila majčke na naramnice. Dojila pa tko,da sem modrček dvignila:zmeden2:
|
|
|
|
modrc za dojenje s prozornimi naramnicami 1.6.2005 13:54:12
|
|
|
|
piščanc
|
vem da palmers prodaja samo naramnice pa če nimaš tako velikih prsi, pol lahko navaden nedrček, ki se mu naramnica sname, ali pa nedrček za dojenje malo prilagodiš
|
|
|
|
modrc za dojenje s prozornimi naramnicami 1.6.2005 16:07:11
|
|
|
|
Grascakinja
|
Kva so štorasti ti proizvajalci. Nosečniško perilo in perio za doječe mamice je PODEN. Ko da mamo vse tritonske prsi in moramo nosit široke naramnice pa modrce kot jih je moja stara mama pred 50 leti. Pa tudi če imaš večje in težje, mora bit grdo, če se le da, da se ne počutiš seksi in ženstveno, bohnedaj... Jaz sem hočem kljub nosečnosti in potem kljub dojenju počutit kot ženska, ne pa kot stara mama... pol pa improviziramo tkole, k ne bi blo treba. A silikonska naramnca pa k da ne more bit mal širša???? Sej vem da ni lih umestno tole nakladanje tle, ampak sem mogla zlit vn svoje frustracija. Sori...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?