kamp Tašalera (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

mala zirafa -> kamp Tašalera (6.8.2009 14:13:56)

Ali je že kdo od vas letoval v njem?cena je privlačna (23evrov na dan), 10 min. hoje do Premanture, veliko sence..Zdi se mi kar ok.Vseeno pa bi bla kakšna informacija oz. izkušnja dobrodošla.Nameravamo v kratkem it za  1teden.

alamar -> RE: kamp Tašalera (6.8.2009 15:02:43)

Nisem še bil v tem kampu, ker ga prej v jugi, ko se bil majhen, še ni bilo. Sem pa bil s starši s prikolico v vseh ostalih tam doli okrog in nimam kaj preveč lepih spominov. Spominjam se ježev, ogromne količine smole in veveric, katastrofalnih sanitarij (pol metra dreka v čučavcih in redno poplavljen sanitarni blok), vsesplošnega smradu ob poteh do plaž in predvsem turistične driske, ki sem jo fasal skoraj vsako drugo leto.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Ampak s higieno je zdaj verjetno vse boljše, ker v tistih razmerah kampi sedaj ne bi mogli obratovati. Več informacij  in slik o tem kampu dobiš tukaj

http://74.125.43.132/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=de&tl=en&u=http://www.mein-kroatien.info/Camping_Tasalera&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhilFTr7M90RyJUJEbjh40ePRjPqcQ

in v tej temi, če znaš nemško
http://www.adriaforum.com/kroatien/news-aus-tasalera-die-seite-fuer-tasalera-freunde-t50296/

Med drugim piše, da so letos prenovljene sanitarije in, da je precej psov dol.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mala zirafa -> RE: kamp Tašalera (6.8.2009 15:17:13)

Hvala, alamar.Deluje kar luštno.

Splišni -> RE: kamp Tašalera (6.8.2009 19:21:19)

Tole je pa res čisto fletno, pa še drago ni. Ker teli kampi v Istri so meni drugače čisto tu mač dragi.

živa -> RE: kamp Tašalera (7.8.2009 9:55:10)

Tudi jaz nisem bila v tem kampu, letujemo pa v bližini in se vozimo mimo. Menda je precej senčno, to je vse, kar vem.

Higiena se je pa vsaj v sosednjih kampih drastično izboljšala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lp,

živa

sbk -> RE: kamp Tašalera (9.8.2009 20:04:18)

Smo letos kampirali v Tašareli. Priporočam kaj drugega. Plaže tako rekoč ni (primerne otorokom), le en sanitarni blok in še ta na hribu. Dobra stran je veliko sence, novejša igrala. Tudi kakšnega korza ni, Premantura pač ni na obali, Medulin je daleč. V kampu prevladujejo naši sonarodnjaki, ki so tam povečini kar "okopani". Nam se je bistveno boljši zdel kamp POMER, ki je v bližini, cena tu nekje. Boljše plaže, dobra senca,...
Cenovno sta v Istri v tem rangu še kampa v FAŽANI in FUNTANI (Puntica). Sicer pa se nam zdijo istrski kampi močno prcenjeni, še posebno v primerjavi z avstrijskimi, res pa je, da tam ni morja.
Nekaj fotk iz kampa Tašalera

mala zirafa -> RE: kamp Tašalera (9.8.2009 23:36:22)

Hvala lepa.

Splišni -> RE: kamp Tašalera (10.8.2009 23:16:01)

Mi smo bili minule dni v Pomerju in je bilo prav fletno. Mimo Tašalere smo se vozili, ko smo se šli kopat na Kamenjak. Mislim,d aje to včasih bila Stoja, če se ne motim. Je pa čisto pod glavno cesto ta kamp. Ni mi nič kaj simpatičen bil na brzino za videt. Edino cena je simpatična.

Splišni -> RE: kamp Tašalera (10.8.2009 23:20:01)

IZVIRNO SPOROČILO: sbk
Cenovno sta v Istri v tem rangu še kampa v FAŽANI in FUNTANI (Puntica). Sicer pa se nam zdijo istrski kampi močno prcenjeni

Hvala za ta podatek in ja, tudi meni se zdijo popolnoma precenjeni.

mala zirafa -> RE: kamp Tašalera (11.8.2009 23:17:22)

Hla za podatkeMalo keša, malo muzike.
Zakaj pa ste se hodili kopat v Stojo?A v Pomerju ni bla ok plaža?

Splišni -> RE: kamp Tašalera (12.8.2009 7:19:36)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Hla za podatkeMalo keša, malo muzike.
Zakaj pa ste se hodili kopat v Stojo?A v Pomerju ni bla ok plaža?

Saj se nismo v Stojo, na Kamenjak smo se. Tam je čisto drug svet.

Hribernicka -> RE: kamp Tašalera (21.3.2010 9:58:16)

Je že kdo kampiral v kampu Pomer. Mi smo se letos odločili za ta kamp.Ali je voda čista.So zelo strogi če kdo pride na onbisk. Vesela bom vsake informacije.

LP

NEA_TEJA -> RE: kamp Tašalera (21.3.2010 13:12:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Hribernicka

Je že kdo kampiral v kampu Pomer. Mi smo se letos odločili za ta kamp.Ali je voda čista.So zelo strogi če kdo pride na onbisk. Vesela bom vsake informacije.

LP

A  si bla v petek v Velem Jožetu????

brkn83 -> RE: kamp Tašalera (21.3.2010 19:04:56)

Ker tudi sama iščem kam bomo letos šli na dopust in sem pogledala mal to temo me zanima ali je v kampu tašalera in kampu pomer, kakšna trgovina kjer se da kupiti sadje in zeelnjavo ter kruh. To mi je pomembno, da semi ni treba voziti kam z avtom.

Splišni -> RE: kamp Tašalera (23.3.2010 19:40:37)

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Ker tudi sama iščem kam bomo letos šli na dopust in sem pogledala mal to temo me zanima ali je v kampu tašalera in kampu pomer, kakšna trgovina kjer se da kupiti sadje in zeelnjavo ter kruh. To mi je pomembno, da semi ni treba voziti kam z avtom.

V Pomerju je en majhen kiosk s kruhom, za zalenjavo pa ne bi rekla ... ne spomnim se točno, mapka po moje, da ne.

Tašalera pa zdaj vem, kje je. To je en tak kampek čist pod glavno cesto, ki pelje v Premanturo. Tam pa sploh ni dobro.

Hribernicka -> RE: kamp Tašalera (31.3.2010 11:45:05)

Bile sva v Veli jože.Dali bi eno parcelo v rumeni coni eno vrsto od ceste.Pa sva potem šle v Pomer in se odločile za Pomer.Cena ista ob obali tudi voda na parceli cel kamp v borovcih, je pa res da je malo dalj kot do Savudrije.Pa plaža je tud lepa.Bomo videli.

Hribernicka -> RE: kamp Tašalera (8.5.2010 10:22:50)

Zanima me kaj je letos s kampom Pomer. Slišala sem da imajo neke težave in da še ni odprt.Ali je bil kdo v kampu.LP

tantadru -> RE: kamp Tašalera (11.5.2011 12:08:28)

Zdravo!
Ker smo tudi mi letos iskali prostor pod soncem smo se znašli v kampu Pomer. 1.5. je bil še precej prazen a je deloval. Je vse lepo urejeno, voda in elektrika na parcli, dovozi urejeni, trgovina in gostinski lokal v kempu. Zgleda, da je vse ok. Je zelo blizu morja in je čisto. Vsaj zadaj je videti tako.

tantadru -> RE: kamp Tašalera (11.5.2011 12:11:18)

Še to v kempu Tašalera je mala trgovinici, kjer praktično dobiš vse razen svežega mesa. To je boljše nakupovat v konzumu, kamora se odpelješ in še kaj vidiš. Drugače pa smo bili lani v tem kempu in verjetno bomo tudi naprej. lp

Stran: [1]