THT test (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

keja -> THT test (1.6.2005 13:05:18)

Pozdravljene,
zanima me koliko od vas se jih je odločilo za THT test po že opravljeni NS in zakaj ste se odločile, da še enkrat preverite tveganje?

Jaz se namreč ne znam odločit ali naj opravim še THT test, ali naj bom zadovoljna z NS, ki je pokazala da je vse OK.

Hvala za odgovore! LP.

LONA13 -> THT test (1.6.2005 13:38:34)

Živjo,

jest sem po Ns, ki je bila 0,7 (kar je super) šla delat še Tht - sem hotela bit prepričana je O.k.
Mam pa tud brata prizadetega, sicer ne dedno in ne genetsko. Bolš več preiskav kot premalo!

Lep pozdrav!
Polona 34t

Julijana -> THT test (1.6.2005 14:48:26)

Jaz grem jutri na THT test, zato da pogleda še en ginekolog in še stara sem 34L. NS mi je pokazala 1,5 kar je tudi super in nosna kost vidna. Že sedaj imam dober občutek in bom izkoristila še ta test ki mi pripada.

LP! :nosecka:j

bena -> THT test (1.6.2005 15:50:21)

Tudi jaz sem bila po NS še na THT testu. Če že obstajajo te možnosti, zakaj ne bi opravila obeh testov, zgolj iz razloga, da si potem ne bi kaj očitala, češ imela si to možnost, pa je nisi izkoristila. K sreči je bilo oboje o.k. Pa tudi oba testa sta zelo poceni, skupaj sem plačala 22.000,00 SIT.

Pia73 -> THT test (1.6.2005 21:31:24)

Tudi jaz sem šla, čeprav je bila NS v redu. Pač sem se hotela prepričati.

Anonimen -> THT test (1.6.2005 21:40:07)

Enako, glede na to, da temeljita na različnih osnovah. Eno je uz pogled, drugo pa je krvna preiskava.
Sem pa po NS delala še DHT, tako da so bili testi trije.

keja -> THT test (2.6.2005 7:41:45)

Hvala za odgovore. Sedaj sem se odločila, da ga bom tudi jaz opravila.
LP

Stran: [1]