kateri keks? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

soncica01 -> kateri keks? (6.8.2009 10:55:42)

a mi lahko katera prosim napiše, ali obstaja kakšen keks brez glutena? Rada bi dala punčki stari 6 mesecev za dopoldanski obrok sadje, a ker ji je to premalo bi dodala še kakšen keks.

Ali ve to delate in katere kekse uporabljate?

Zelo vesela bom vaših odgovorov.

hektorina -> RE: kateri keks? (6.8.2009 11:02:05)

Soncica 01, dajem mu kekse Plasmon, ki se lahko uporabljajo od 4. meseca dalje. jih pa kupujem v DM in je cena okrog 4 EUR. Upam, da sem ti bila v pomoč[sm=smiley1.gif].

Najaa -> RE: kateri keks? (6.8.2009 11:23:16)

Brez glutena so piškoti od Hippa, mislim da prav piše gor. In da so od 4.meseca.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

naia -> RE: kateri keks? (6.8.2009 16:51:38)

jaz ji dam kar drobljene plazma kekse iz špara, dobro žličko v sadje

krtek 1 -> RE: kateri keks? (6.8.2009 21:54:23)

Plasmon so najboljši za začetek.Se kar stopijo v ustih...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.8.2009 22:16:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Najaa -> RE: kateri keks? (6.8.2009 22:49:07)

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

v DM imajo celo linijo izdelkov brez glutena, prav tako piskote (je posebaj oznaceno). za Plasmon pa nism prepricana, da je brez glutena...

Ne, sej ni...

Hope2 -> RE: kateri keks? (7.8.2009 15:10:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

v DM imajo celo linijo izdelkov brez glutena, prav tako piskote (je posebaj oznaceno). za Plasmon pa nism prepricana, da je brez glutena...

Ne, sej ni...

Eni plasmon oz plazma piškoti so čist brez glutena. Sem našemu kupovala, ampak se več ne spomnim kako točno so se imenovali. Kupovala sme jih v DM in je gor narisana flaška mleka. Imaš pa tudi take, ko so z glutenom, je treba mal prebrat

J.L. -> RE: kateri keks? (7.8.2009 22:13:11)

plazmon so dvojni. eni Z drugi BREZ glutena. 

hedviga -> RE: kateri keks? (9.8.2009 8:26:07)

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

plazmon so dvojni. eni Z drugi BREZ glutena. 

Ja, res je. Piše na škatli, je treba bit pozoren. So pa res fajn, sploh za v sadno kašico.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.8.2009 11:01:02)

soncica01 -> RE: kateri keks? (9.8.2009 15:20:39)

hvala vsem za odgovore. Pregledla sem vse mozne trgovine, ki naj bi imele kekse za dojenčke. Povejte mi, kaj pa naredite, ali dati otroku ki ji dopolnil 6 mesecev keks, ki sicer ne vsebuje glutena, vsebuje pa zato sladkor in jajca!?!?

Najaa -> RE: kateri keks? (9.8.2009 15:27:03)

IZVIRNO SPOROČILO: soncica01

hvala vsem za odgovore. Pregledla sem vse mozne trgovine, ki naj bi imele kekse za dojenčke. Povejte mi, kaj pa naredite, ali dati otroku ki ji dopolnil 6 mesecev keks, ki sicer ne vsebuje glutena, vsebuje pa zato sladkor in jajca!?!?

Ne, zato pa počakaj do 7m, ko vse to že lahko je in ne boš imela problemov z iskanjem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

miapia -> RE: kateri keks? (9.8.2009 15:48:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: soncica01

Ne, zato pa počakaj do 7m, ko vse to že lahko je in ne boš imela problemov z iskanjem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Prej ali slej boš morala poskusiti z glutenom. Na vsaki hrani je tudi zaželena starost, nad katero naj bi dojenček le-to užival. Tudi če boš čakala na tistih 7 mes, je lahko alergičen na gluten, jajca itd. ali pa to šele kasneje postane. Jaz nisem komplicirala, ti pa najbolje veš, če je tvoj otrok občutljiv ali ne na hrano. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.8.2009 18:05:25)

hedviga -> RE: kateri keks? (10.8.2009 6:43:04)

Hja...jaz sem jima dala najprej enega (so sorazmerno mali) in čakala če bo reakcija. Je k sreči ni bilo. Vsebujejo pa mleko, jajc pa ne kakor sem uspela videt. Mislim da ne bi smel bit problem, predvidevam da je marsikatera druga hrana še bolj alergena. Sicer pa ja, odvisno kako ocenjuješ otroka.

Stran: [1]