Barva za pralni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

ga. Novakova -> Barva za pralni stroj (6.8.2009 10:03:18)

Sin mi je z igračo poškodoval zunanji del pralnega stroja. Naredil je nekaj prask. Ker je pralni stroj takorekoč nov, ga zaradi tega ne bom menjala, sem pa dobila idejo, da bi ga na mestih prask pobarvala ali da bi po njem narisala kakšne vzorčke, da bi bil na primer bel z zelenimi štiriperesnimi deteljicami. Vendar ne vem, kakšno barvo moram kupiti, da bo obstojna?

Janya -> RE: Barva za pralni stroj (6.8.2009 10:15:49)

Par prask me nebi motilo, ker mi je bolj važno kako pere ne pa kako zgleda. Lahko pa si pomagaš z barvami za steklo narediš kakšen lep motiv pa potem prekriješ praske pa še menjaš jih lahko. Še bolje naredi jih naj sine, da bo imel občutek da je sam popravil [sm=smiley1.gif]

ga. Novakova -> RE: Barva za pralni stroj (6.8.2009 10:17:54)

Deluje enkratno, vendar me videz prask moti. Barva za steklo torej na kovino pralnega stroja prime enako, kot na steklo?

Lenny -> RE: Barva za pralni stroj (6.8.2009 11:38:43)

Po moje je bilo mišljeno, da z barvo za steklo na folijo narišeš motiv in ga potem prilepiš na pralni stroj. Po želji lahko tak motiv čez čas zamenjaš. Motiv se bo prijel na vsako gladko površino.

ga. Novakova -> RE: Barva za pralni stroj (6.8.2009 11:39:54)

Jaz sem imela v mislih kakšno barvo, ki jo lahko nanesem direktno s čopičem.

Lenny -> RE: Barva za pralni stroj (6.8.2009 11:41:30)

Potem pa je pomoje pravi naslov kakšna trgovina tipa Prometej, Skrinja ali kaj podobnega, kjer prodajajo vse mogoče za ustvarjanje. Ko sem obnavljala kovinski kavni mlinček, sem tam dobila ustrezne barve za kovino.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.8.2009 11:46:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ALWAYS LARA -> RE: Barva za pralni stroj (6.8.2009 12:30:17)

če ne druzga stroj tam lahko začne rjavet. zato je pametno pobarvat ja. obstajajo emajl barve prav v te namene.

ga. Novakova -> RE: Barva za pralni stroj (7.8.2009 6:17:08)

Hvala za ideje in nasvete.

Stran: [1]