Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rada bi sama izdelala tole 6.8.2009 9:22:58
|
|
|
|
jullie
|
..kupiš vezano ploščo (šperplato) na katero narišeš punčko..mislim, da je tule samo glava, roke in kot trup samo palica, na katero prilimaš oblekco.. potem ti pa mora nekdo to punčko izrezati z vbodno žago..veliki imajo to žago doma.....plato na to pobarvaš in narišeš obraz..noge oz.nogavice pa samo sešiješ in napolniš z nečim in jih prilimaš na palico... za lase pa izgleda, da je uporabljen filc lahko pa jih narediš tudi iz volne.. ..upam, da sem dovolj razumljivo napisala..
|
|
|
|
RE: Rada bi sama izdelala tole 6.8.2009 10:04:10
|
|
|
|
tanjusi
|
men se pa zdi da je tole lutka na kuhli- al pa se tudi motim....
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 10:54:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Rada bi sama izdelala tole 6.8.2009 17:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Lusna pupa :). Za leseni del ne vem, obleka in lasje pa mi izgledajo kot da so iz filca. Material dobis v kaksno trgovini za ustvarjanje a la Prometej, Art...One satenaste trakove, ki so na copatih, kupis v trgovini z blagom. Gumico za na frizuro pa kar v H&M :). ...obvezno pokazi, ce je bos lotila.
|
|
|
|
RE: Rada bi sama izdelala tole 6.8.2009 17:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobr, a samo jaz ne vidim kaj bi rada ustvarila?
|
|
|
|
RE: Rada bi sama izdelala tole 6.8.2009 17:54:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole pupo?
|
|
|
|
RE: Rada bi sama izdelala tole 6.8.2009 18:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz ... ups ... naša Neža bi tut to imela! jaz bi tudi , brez izgovora na bejbo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?