blaža -> RE: nova služba (6.8.2009 20:09:23)
|
Ni tako napačno tole vprašanje, če dobro pomislim. verjetno, se najde kar nekaj takih, ki, ko pride nekdo na novo v njihovo delavno oklje, ocenjujejo vsak tvoj gib. In če si klepetave narave, je bolje, če se vedeš malo bolj zadržano. Vseeno moraš bit valda prijazen in kar se da ustržljiv. Po moje je še najboljše, da se posvetiš delu in ne tolko sodelavcem za začetek. magari pa spiješ s kom kavo ali greste skupaj na malco, pa navežeš stik, da ne zgledaš nedružaben. Jaz sem osebno precej klepetave narave, nimam problemov z navezovanjem stikov, ni mi nerodno v novem okolju,...pa ful ne maram " kokošk", ki kar naprej opravljajo in obirajo. Sej zato pa pravijo, da se držim, ker tudi sama nisem taka. Rada kej podebatiram, ma če se opravlja, se prej al slej zaplete v zelo neprijetne zadeve. Na žalost je pa tudi problem, da čeprav sam ne opravljaš, se pa drugi kej zmislijo in te povlečejo not. Babe! meni je fajn, če je mešan kolektiv, da so tudi moški. Je veliko boljše. No skratka, po moje je najboljše, da se posvetiš svojemu delu. ostalo pride vse samo spontano.
|
|
|
|