HuAnita -> RE: bo treba lepši oblačit tamalo???? (6.8.2009 18:09:13)
|
Mene pretirana uporaba znamk moti, barvno kombiniranje pa malo manj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Podobno kot Splišni - rada vse uskladim, samo potem sta 2 težavi: ponoči si včasih zločko polula gatke, ki pašejo ' komplet', pa potem ima druge ali pa se mi umaže med zajtrkom, pa potem silom prilike oblečem, kar mi je najbližje Mi je pa mimo, da mamica na pikniku teži, joj, ne trave prijet, ne po pesku, joj, pazi, bazenček, lej, da se ne podrgneš ob maline - potem pa javka, kako dete nenehno na njej visi - halo? Če pa NIČ ne sme.. ali pa jim govorijo - packi - ker se 2-letnik umaže pri hrani???? Lepo oblečeno je pa za vsakega drugo: enemu je že Šparky kul in lepo skombinira še z drugimi cenejšimi znamkami, eni pač na dražje firme prisegajo... Jaz? Gledam, da sta za v vtrec čista (doma potem mižim, se mi ne da tolikokrat ju preoblačit, če imata pa kaj res meni lepega, pa vtrrajam, da se doma preoblečeta), skombiniram barve, da bi se pa obremenjevala, ker nimamo vsak dan firm % čipk, pa niti pod razno
|
|
|
|