Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

ElaM -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:19:22)

Sama sem iz firbca naredila BC mini, pa vem da 100% nisem noseča in mi je pokazal :roza: po manj kot 10 min.
In, ko berem zgodbe Mojce, Frizerke, mi sploh ni nič več jasno. :zmeden:. A ni čudno vse skupaj? :zmeden2:

Linda25 -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:20:57)

Ne razumem, kako ti je pokazal :roza:, če je ne mogoče,da si noseča. Pa si 100% prepričana, da je ne mogoče?

ElaM -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:25:01)

Ja, zihr, da nisem.

TANTRA -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:28:08)

Oj, punce pa kako lahko pokaže :roza: če nisi!!!!
To je pa skoraj neverjetno.:ups: Ampak Irmy zgleda da si, saj ne more kar tako kazat. Od kod pa nosečnostni hormon???

Linda25 -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:28:13)

Potem jih je čisto nepotrebno delati, če niso zanesljvi.
Samo denar mečemo, rezultati pa tudi blizu 90% niso, pa še čudno kaže vse skupaj.

cica -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:33:48)

saj ne morem verjeti!!!!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Si sigurna, da nisi noseča od prej? Zakaj pa si delala test??

Gea1 -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:35:40)

zakaj pa misliš, da nisi noseča?

TANTRA -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:37:07)

Ko sem bila jaz nazadnje pri moji ginekologinji je rekla, da so ti testi kar zanesljivi.:rozica: Ena druga pa je rekla da lahko lažno kaže zaradi PCO- hormonskih neravnovesij.... :zmeden:
Sam meni ni nikol pokazal :roza: ko nisem bila, pa imam tudi hormonske spremembe. :zmeden2:

ElaM -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:38:16)

Imela sem en poseg v bolnici, pa itak nismo smeli :sloncek:, tko da je nemohoče, da bi bila :nosecka:. :ups:
Črtica je bila pa dobro vidna, ne sami namišljena.:zmeden:. Skratka jaz BC mini ne verjamem več.

ElaM -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:39:07)

ups, nemogoče,
Nimam pa PCO ali kaj podobnega.:zmeden:

TANTRA -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:47:18)

Ampak meni je to še vedno ful čudno! :ups:Kaj pa če si bila že pred posegom čisto na začetku:nosecka:?????:love:

aljča -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:49:13)

Jaz tud potrjujem to verjetnost ,da so krivi hormoni.Sploh se ne zavedamo kok so močni in kaj vse nam delajo.Ko sem bila prvič noseča mi pri 6 tednov ni pokazalo nič pa sem imela zelo dobre znake za nosečnost.Ko pa me je poslala g. še na Uz pa so videli, da sem v 7 tednu lepe nosečnosti.Tud sedaj mi še ni nič pokazalo pa čeprav je že malo v zamudi.Lahko da je ,lahko da ni ,zato bom čakala še nekaj dni preden bom ponovila test.
Tiste katere nimajo hormonskih motenj po vsej verjetnosti pokaže test lepo:modri:,tiste pa ko imamo hormonske motnje nam pa delajo sam skrafžlane laske testi,ko nam tolk mešano kaže ,je nosečnost pa jo ni, pol se ti pa lahk sam zrola.
Moje mnenje je da so testi predragi in da je treba malo poterpet pa ga ne delat na vsak dan,bolje je počakat.;)
L.p:Alja:metulj::metulj:

ElaM -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:52:04)

Skoraj ni možno, ker sem šla v bolnico po :hudicek:. Možno, da gre za evaporacijsko linijo.:zmeden: Je zadnjič ena punca pisala pisala na ZOO o tem. Cela zmešnjava.

Gea1 -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 12:52:36)

Ja tako se govori. Jaz ga naslednjič ne delam preden mi :hudicek:M ne zaostane za en teden. Pa če me bodo še tako prsti srbeli.
Si lahko namreč preveč razočaran.

TANTRA -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 13:09:49)

Tudi jaz nisem več tako sigurna. Sem pa sedaj malo v skrbeh, ker sem nekaj ful zaspana, pa M:hudicek: od nikoder po ss, pa menda nisem:nosecka:....Namreč čez vikend me je hudo dajalo in bi bilo čist frišno, če je bila kaka ovulacija na sporedu.....

ElaM -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 13:13:25)

Jest sem tud :zaspan: za znoret.:ups:. A ti že fejst zamuja :hudicek:? Sama sem jo dobila 30 dan po ss.

TANTRA -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 13:43:09)

Ja, danes je 57 dan. Sicer mi je ginekologinja 4.5.2005 rekla, da je še 2-3 tedne verjetno ne bo, toda zdaj je že 8 teden...????? Sem imela pa čez vikend hude popadke po :sloncek:, čeprav mi temp.ni kazala kaj posebnega.... Po moje ni nič, čeprav sem tolk zaspana..:zaspan::zaspan::zaspan:
Mi je pa rekla, da je že imela primere ko so brez M:hudicek: zanosile po ss....in naj preventivno naredim test, preden pridem k njej... Torej v petek zjutraj en testek cb ....To bi bilo presenečenje!!!!!
Kakšen poseg pa si ti imela?

svizc -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 13:49:53)

irmy če ti je test pokazu pol si sigurno nioseča, ker kar tako brez veze ti pa tud ne more pokazat. a si stoprocentna da nisi.:zmeden::zmeden:
:rozica::rozica:

ElaM -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 13:56:38)

Ja, 100%, če bi slučajno bila :nosecka:, bi bila pa pravi medicinski fenomen.:ups:
V roku enega tedna moram dobit :hudicek:, če bo kaj štrajkala bom pa še CB naredila, da bom 100%.
Je pa res čudno, tud mene je skoraj kap, ko sem zagledala še drugo :modri:.

svizc -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 14:06:24)

ja pol se je pa pred posegom lahko že začel dogajat. ko sem bila noseča sem imela normalno menstruacijo dva mesca tko da sploh nisem vedla da sem noseča.

TANTRA -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 14:13:44)

Jaz tud tko mislim, očitno je bila že noseča na posegu, ampak čist na začetku....
Irmy na koncu bomo ugotovili, da testi nič lažno ne kažejo :nosecka:.....

Linda25 -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 14:15:41)

Svizc,
kako si pa zvedla, da si :nosecka:, če si dva meseca imela normalno :hudicek:? A si delal kaj test? Tretji mesec ti je pa izostala?

Ali katera ve, kako je s telesno temperaturo v času :nosecka:? Jaz sem jo v soboto imela 37,7.

TANTRA -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 14:18:56)

Baje mora biti temp. v nosečnosti nad 37.

BaGSi -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 15:50:55)

To je skoraj nemogoče!
Po moje si bila noseča že preden si šla v bolnišnico, krvavitev pa si smatrala kot menstruacijo (ki pa to ni bila)
To je po moje najbolj logična razlaga, sploh, če je bila črtica zelo dobro vidna.
Jaz bi šla na tvojem mestu na krvni test in UZ.

Anonimen -> Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!! (1.6.2005 16:09:36)

TANTRA jaz nisem imela temperature čez 37!

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>