|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa kaj hudiča je s temi testi!!!!!!
1.6.2005 12:19:22   
ElaM
Sama sem iz firbca naredila BC mini, pa vem da 100% nisem noseča in mi je pokazal :roza: po manj kot 10 min.
In, ko berem zgodbe Mojce, Frizerke, mi sploh ni nič več jasno. :zmeden:. A ni čudno vse skupaj? :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 12:20:57   
Linda25
Ne razumem, kako ti je pokazal :roza:, če je ne mogoče,da si noseča. Pa si 100% prepričana, da je ne mogoče?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 12:25:01   
ElaM
Ja, zihr, da nisem.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 12:28:08   
TANTRA
Oj, punce pa kako lahko pokaže :roza: če nisi!!!!
To je pa skoraj neverjetno.:ups: Ampak Irmy zgleda da si, saj ne more kar tako kazat. Od kod pa nosečnostni hormon???

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 12:28:13   
Linda25
Potem jih je čisto nepotrebno delati, če niso zanesljvi.
Samo denar mečemo, rezultati pa tudi blizu 90% niso, pa še čudno kaže vse skupaj.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2005 12:33:48   
cica
saj ne morem verjeti!!!!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Si sigurna, da nisi noseča od prej? Zakaj pa si delala test??

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 12:35:40   
Gea1
zakaj pa misliš, da nisi noseča?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2005 12:37:07   
TANTRA
Ko sem bila jaz nazadnje pri moji ginekologinji je rekla, da so ti testi kar zanesljivi.:rozica: Ena druga pa je rekla da lahko lažno kaže zaradi PCO- hormonskih neravnovesij.... :zmeden:
Sam meni ni nikol pokazal :roza: ko nisem bila, pa imam tudi hormonske spremembe. :zmeden2:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2005 12:38:16   
ElaM
Imela sem en poseg v bolnici, pa itak nismo smeli :sloncek:, tko da je nemohoče, da bi bila :nosecka:. :ups:
Črtica je bila pa dobro vidna, ne sami namišljena.:zmeden:. Skratka jaz BC mini ne verjamem več.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2005 12:39:07   
ElaM
ups, nemogoče,
Nimam pa PCO ali kaj podobnega.:zmeden:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2005 12:47:18   
TANTRA
Ampak meni je to še vedno ful čudno! :ups:Kaj pa če si bila že pred posegom čisto na začetku:nosecka:?????:love:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2005 12:49:13   
aljča
Jaz tud potrjujem to verjetnost ,da so krivi hormoni.Sploh se ne zavedamo kok so močni in kaj vse nam delajo.Ko sem bila prvič noseča mi pri 6 tednov ni pokazalo nič pa sem imela zelo dobre znake za nosečnost.Ko pa me je poslala g. še na Uz pa so videli, da sem v 7 tednu lepe nosečnosti.Tud sedaj mi še ni nič pokazalo pa čeprav je že malo v zamudi.Lahko da je ,lahko da ni ,zato bom čakala še nekaj dni preden bom ponovila test.
Tiste katere nimajo hormonskih motenj po vsej verjetnosti pokaže test lepo:modri:,tiste pa ko imamo hormonske motnje nam pa delajo sam skrafžlane laske testi,ko nam tolk mešano kaže ,je nosečnost pa jo ni, pol se ti pa lahk sam zrola.
Moje mnenje je da so testi predragi in da je treba malo poterpet pa ga ne delat na vsak dan,bolje je počakat.;)
L.p:Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2005 12:52:04   
ElaM
Skoraj ni možno, ker sem šla v bolnico po :hudicek:. Možno, da gre za evaporacijsko linijo.:zmeden: Je zadnjič ena punca pisala pisala na ZOO o tem. Cela zmešnjava.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2005 12:52:36   
Gea1
Ja tako se govori. Jaz ga naslednjič ne delam preden mi :hudicek:M ne zaostane za en teden. Pa če me bodo še tako prsti srbeli.
Si lahko namreč preveč razočaran.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2005 13:09:49   
TANTRA
Tudi jaz nisem več tako sigurna. Sem pa sedaj malo v skrbeh, ker sem nekaj ful zaspana, pa M:hudicek: od nikoder po ss, pa menda nisem:nosecka:....Namreč čez vikend me je hudo dajalo in bi bilo čist frišno, če je bila kaka ovulacija na sporedu.....

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2005 13:13:25   
ElaM
Jest sem tud :zaspan: za znoret.:ups:. A ti že fejst zamuja :hudicek:? Sama sem jo dobila 30 dan po ss.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.6.2005 13:43:09   
TANTRA
Ja, danes je 57 dan. Sicer mi je ginekologinja 4.5.2005 rekla, da je še 2-3 tedne verjetno ne bo, toda zdaj je že 8 teden...????? Sem imela pa čez vikend hude popadke po :sloncek:, čeprav mi temp.ni kazala kaj posebnega.... Po moje ni nič, čeprav sem tolk zaspana..:zaspan::zaspan::zaspan:
Mi je pa rekla, da je že imela primere ko so brez M:hudicek: zanosile po ss....in naj preventivno naredim test, preden pridem k njej... Torej v petek zjutraj en testek cb ....To bi bilo presenečenje!!!!!
Kakšen poseg pa si ti imela?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2005 13:49:53   
svizc
irmy če ti je test pokazu pol si sigurno nioseča, ker kar tako brez veze ti pa tud ne more pokazat. a si stoprocentna da nisi.:zmeden::zmeden:
:rozica::rozica:

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2005 13:56:38   
ElaM
Ja, 100%, če bi slučajno bila :nosecka:, bi bila pa pravi medicinski fenomen.:ups:
V roku enega tedna moram dobit :hudicek:, če bo kaj štrajkala bom pa še CB naredila, da bom 100%.
Je pa res čudno, tud mene je skoraj kap, ko sem zagledala še drugo :modri:.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2005 14:06:24   
svizc
ja pol se je pa pred posegom lahko že začel dogajat. ko sem bila noseča sem imela normalno menstruacijo dva mesca tko da sploh nisem vedla da sem noseča.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.6.2005 14:13:44   
TANTRA
Jaz tud tko mislim, očitno je bila že noseča na posegu, ampak čist na začetku....
Irmy na koncu bomo ugotovili, da testi nič lažno ne kažejo :nosecka:.....

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.6.2005 14:15:41   
Linda25
Svizc,
kako si pa zvedla, da si :nosecka:, če si dva meseca imela normalno :hudicek:? A si delal kaj test? Tretji mesec ti je pa izostala?

Ali katera ve, kako je s telesno temperaturo v času :nosecka:? Jaz sem jo v soboto imela 37,7.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.6.2005 14:18:56   
TANTRA
Baje mora biti temp. v nosečnosti nad 37.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.6.2005 15:50:55   
BaGSi
To je skoraj nemogoče!
Po moje si bila noseča že preden si šla v bolnišnico, krvavitev pa si smatrala kot menstruacijo (ki pa to ni bila)
To je po moje najbolj logična razlaga, sploh, če je bila črtica zelo dobro vidna.
Jaz bi šla na tvojem mestu na krvni test in UZ.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.6.2005 16:09:36   
Anonimen
TANTRA jaz nisem imela temperature čez 37!

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kdaj izgubite živce?
nosek5

Opišite kako se pomirite!

Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (53%)

Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (8%)

Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (39%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!