arabela* -> RE: PUSTILA BOM SLUŽBO!? (6.8.2009 22:15:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 danes je težko dobit službo in se je treba držat tiste k je imamo....tisti, k imajo pa plače nad 2000 eur od navadnih smrtnikov, so pa bolj redki.... večji ko bo otrok, večji bodo stroški...otročka data v kako privatno varstvo v manjši skupinici, ker treba je razmišljat na potrebe otroka. otrok rabi družbo, da se socializira, naveže nove stike in prične razvijati svojo osebnost. mislim, da otorčku ne bi kaj prida ponudila, če bi ga/jo cele dneve imela za sebe, brez otroške družbe.... drugače pa jaz vidim na obrazih mamicah, da so prav srečne ko otroka oddajo, da si vzamejo tudi kaj časa za sebe, predvsem pa da gredo v službo in še na kaj drugega mislijo. dorb je za premislit kaj boš naredila.... recesijo dele šele odplačujemo... sam ne pozabit na sebe, pravim jaz...sej otroka imaš rad je del sebe, ampak tudi ti imaš svojo pot in ne je pozabit razvijat in se izpopolnjevat... tukaj bi samo eno stvar dodala.... fajn je delat,če je to v meji normale..jaz npr.bi imela tak delovnik po porodniški,da bi delala vsak dan do pol desete zvečer...ker dopoldanse smene bi bile tak redkost...pa vse vikende in praznike..Otrok sploh ne bi videla...jaz sem glede moje odločitve tudi od marsikoga slišala kar konkretne obsodbe,vendar mi ni žal...otroci zrastejo 123...in mi na misel ne pade,da se ne bi nič videli..ne vem..to je od človeka do človeka čist različno,kako študira.
|
|
|
|