kaša + ??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

soncica01 -> kaša + ??? (5.8.2009 13:46:05)

začela bom uvajat ajdovo in proseno kašo. Dajte mi prosim povedat, kaj najbolj ''paše zraven''? Že 2 dni ji uvajam polento pa skoz zavrača, pa je mogoče to, da nisem dala prave kombinacije, pa se nekak bojim, da bom pri kašah tudi v ''meglo brcnila''.

Dajte prosim napisat kaj vaši otroci s temi dvemi kašami najbolj jedo?? Vnaprej hvala.

tikatonka -> RE: kaša + ??? (5.8.2009 13:58:21)

Tudi naš ni maral polente, potem se pa ugotovila da mu tista zrnca ne pašejo. Sem mu mogla naredit zelo redko pa je blo ok. Probaj.[sm=zmeden.gif]

miapia -> RE: kaša + ??? (5.8.2009 14:16:03)

Ajdovo kašo sem naredila z zelenjavo in ji seveda zmiksala. proseno pa sem skuhala in zmešala z naribanimi jabolki, samo je tok zanič, da ni čudno, da ni jedla. Motile pa so jo tudi zrnca. Če bi zmiksla, bi mogoče še šlo. Proseno lahko narediš tudi s mesom, zelenjavo.

Katy78 -> RE: kaša + ??? (5.8.2009 20:23:10)

Jaz mu obe kaši mešam z vso možno zelenjavo, tudi z mesom, pa zelo rad je. Je pa res, da vse zelo zelo rad je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Drugače sem pa tudi jaz imela problem s proseno kašo od Dobrega Polja, ker je bila pregroba, potem sem jo kupila od Alnature v DM-u, pa je bolj drobna in tudi manj luščin ima in jo veliko raje je. Ajdovo kašo pa sem po nasvetu ene mamice tukaj na forumu kupila od Biotopa - je zelena in ne rjava, poleg tega pa tudi nima tako močnega okusa kot rjava in jo mali rajši poje.

soncica01 -> RE: kaša + ??? (5.8.2009 23:17:01)

hvala za odgovore vsem trem.

pikolina66 -> RE: kaša + ??? (7.8.2009 12:33:20)

no, pri nas gre najbolj v promet ajdova kaša s krompirjem in bučko al pa še kak kos mesa zraven.prosena kaša pa z različno zelenjavo, malo mešano od kolerabe, cvetače, grah, brokoli.....

mateyka -> RE: kaša + ??? (7.8.2009 14:24:32)

naša pa od vsega začetka ne mara polente na noben možni način. mela je pa rada gres (aka prosena kaša) vkuhan v zelenjavno juho. ajdovo kašo sem pa jaz delala s čežano in smo jo vsi jedli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hope2 -> RE: kaša + ??? (7.8.2009 15:06:46)

Jaz našemu kuham mlečne kaše za večerjo. Občasno dobi za kosilo z zelenjavo, ampak najrajši ima mlečne. Tudi polento naredim na mleku. To pa ima najraje, če mu zraven primešam malo hippove ali milupine mlečne kašice za lahko noč.

Stran: [1]