|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev in kopanje
5.8.2009 12:53:32   
Ursha81
Nosečka sem skoraj 8 tednov. V nedeljo se je pojavila manjša krvavitev in sem odšla čez noč v bolnišnico na opazovanje, ker se je krvavitev ustavila, sem  v ponedeljek lahko odšla domov..Zanima me, če katera kaj ve, kako je kaj s kopanjem v morju?user posted image Dopust je pred vrati, strah pa me je ponovne krvavitve...Hvala za odgovor!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev in kopanje
5.8.2009 13:02:52   
ajataja
Najbolje da vprašaš svojo G saj najbolj ve v kakšnem stanju si.Drgač pa se odsvetuje med nosečnostjo kopanje v bazenih-toplice,v morju se pa lahko kopaš.

(odgovor članu Ursha81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.8.2009 15:46:33   
luan
Načeloma kopanje v morju ni prepovedano med nosečnostjo.Vendar, če si nosečnosti res želiš pa menim, da boš že zdržala eno sezono brez kopanja.Saj je vredno, a neuser posted image ?

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2009 19:28:16   
Maxy
Najboljše je, da vprašaš G. Jst sem mela tud krvavitve v 9.tednu in sem takrat morala strogo ležati. Prejšen teden sem se pa prvič kopala v morju in sicer v 27.tednu (tudi kopanje v banji sem črtala).  Mal se posvetuj, jst ti kopanje v morju v tem stanju odsvetujem.

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2009 12:41:42   
Anonimen
Jaz se nebi kopala v tvojem stanju. Sem imela podobno situacijo kot ti, pa sem bolj počivala in čuvala svojo pikico, tako da mi plavanje na kraj pameti ni padlo...

(odgovor članu Maxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2009 14:44:11   
Ursha81
Bila sem pri G in je rekla, da se lahko kopam v mejah normale...torej brez maratonskih daljav, kar pa itak nisem mislila...hvala za odgovore in lep dan!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......