frulica -> RE: simtomi celiakije (20.4.2010 17:15:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2srcka IZVIRNO SPOROČILO: frulica IZVIRNO SPOROČILO: živa IZVIRNO SPOROČILO: frulica moj otrok je star eno leto,in je tudi suhcen ima devet kil..in me je tudi zdravnica vprašala,če je gdo v družini z celiakijo.pa ni nobenega,zato naju je dala na pregled krvi in blata...zelo rad je in je poln energije-je vso hrano..teh znakov,ki so našteti nima..me je pa zelo strah,kaj bodo pokazali izvidi....[sm=duda.gif] [sm=smiley19.gif] Oprosti, ampak tole mi je pa mimo. Moj maksi je imel tudi pri enem letu 9 kg. Jedel je normalno vo hrano, ni imel težav ne s slabokrvnostjo ne z izločanjem, tako da ne vem, kaj tvoja pediatrinja komplicira [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Pa ne me narobe razumet - bolje preveč preiskav kot ena premalo, ampak samo zaradi kg, ki sploh niso tako nizki, otroka matrat s preiskavami, to pa mi ni logično. Lp, živa sva šla včeraj dat kri in blato,jutri pa morem poklicat,da vidim kaki so rezultati...... strah,strah in še enkrat strah da je kaj narobe....[sm=smiley19.gif] ne vem....mene je v glavnem strah..mogoče je moj strah odveč...saj mi vsi pravijo,da je pač suhcen. jaz pa ne vem več o čem naj študirm.tuhta in tuhtam,pa ne uspem nič dotuhtat.... hvala za vspodbudne besede...[sm=duda.gif] [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif] Saj niso samo kg povezani z celijakijo....Naša pri enem letu ni imela niti 9 kg pa pediatrinja ni nič komplicirala. pri drugemu je postavila sum na celijakijo ker je imel drisko 14 dni in jo imamo v družini. K sreči je bilo ok.
|
|
|
|