Xsara Picasso (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Timotej -> Xsara Picasso (1.6.2005 11:32:40)

Drage RR-jevke, malo razmišljamo o zamenjavi avtomobila, mami (jaz) navija za Xsaro Picaso, ati pa malo za Audi A4 karavan ali Laguno karavan. A ima katera oz.njena družina Picasso-ja, kakšno je udobje, servisi, vožnja...Pomagajte nam, da se bomo malo lažje odločili. Hvala in veliko sončka vam in vašim malčkom.

AnBan -> Xsara Picasso (1.6.2005 11:34:02)

Najboljš da se odločta za tretjo varianto...R Scenic...je najboljši:)-:)-:)-...drgač smo si pa mi tud Picassoja ogledval...

Pajaca -> Xsara Picasso (1.6.2005 11:34:36)

Jaz imam citroena in sem čist nezadovoljna z njihovimi servisi, z odnosom do strank.... mi je sicer avto super, ampak nikoli več ne kupim citroena ravno zaradi servisov. Aja pa nimam picassoja. Tako da ostalo ne vem odgovort.

baguSka -> Xsara Picasso (1.6.2005 11:39:45)

Citroen = slabi servisi
Laguna karavan = se kvari
Audi A4 = itak ;)

baguSka -> Xsara Picasso (1.6.2005 11:40:20)

Da ne bo pomote da se plehica hehe. Sam izkušne tko kažejo.:zmeden2:

corfu -> Xsara Picasso (1.6.2005 11:40:49)

laguna karavan se kvari, se je kvarila letnik 2001

Anonimen -> Xsara Picasso (1.6.2005 11:42:09)

Tako je corfu.

barbaw -> Xsara Picasso (1.6.2005 11:53:43)

Ne picassota vzet. Zadnja klop je hujša ko kakšna lesena v parku. Te rit boli ko :hudicek:. Spredi še gre, pa je kar prostorna ... Udobja pa ne pozna. Jaz bi verjetno kar na audiju pristala.

Pa srečno vožnjo z novim avtom

baguSka -> Xsara Picasso (1.6.2005 12:00:44)

Jp. Kar se udobja tiče: xsara ne, laguna ja, audi ja.

Kar se kvarljivosti tiče: xsara ne, laguna ne, audi ja.

Kar se servisa tiče: xsara ne, laguna ne, audi ja.
(spet odvisno od servisa do servisa)

Kar se prostornosti tiče: xsara ja, laguna ja, audi ja.

Kar se dizajna tiče: xsara ja, laguna ja, audi ja.

Kar se cene tiče: nimam pojma - odvisno od letnikov.

Kdo ima največkrat ja? Nemc itak. Francoza ne!
(no mogoče edin kšn peugeot)

zoya_ -> Xsara Picasso (1.6.2005 12:10:38)

Če gledaš pa iz strani varnosti
Picasso ne, Laguna(5 zvezdic) ja, Audi ja
Od servisov je pa tud odvisno... mela Renaulta... Malgaj v Lj... totalno zanič, AH Real enkratni in ekspresni, prijazni.

Na tvojem mestu bi razmislila med Laguno in Audijem, pozanimaj se tudi koliko stane samo vzdrževanje kasneje in pa tudi cena registracije. 8)

Anonimen -> Xsara Picasso (1.6.2005 12:12:29)

Mi imamo Laguno - karavana in smo zadovoljni (pokvarila pa se še ni). Xsara Picasso - dizel ruži ko traktor (zato je odpadla) - je tudi bila v varianti. Tudi Audi je bil v varianti - predragi servisi in rezervni deli.

baguSka -> Xsara Picasso (1.6.2005 12:42:28)

Raho sej za laguno so tud. Sam počaki do servisa.;)

pupika -> Xsara Picasso (1.6.2005 12:53:21)

No pa še moje mnenje, moja sestra ima piccasota, oz. je imela in sedaj čaka na novega.
Ona je bila z njim več kot zadovoljna, pa je imela diesel, nikoli se ni pokvaril, v bistvu je to njen sanjski avto. In potem se je nekega dne, stara hiša podrla na avto in iz avta no, jaz nisem videla, je ostala katastrofa. Mi smo samo rekli, hvala bogu, da je samo pleh, da ni bilo notri njenih dveh sončkov in njenga moža ali pa nje.

Ona dva sta bila tako zadovoljna, da sta potem še enkrat novo xsaro naročila, točno tako kot sta imela, no drugačne barve, in danes ali jutri jo naj bi dobila.

frutka_ -> Xsara Picasso (1.6.2005 17:13:36)

Audi karavan!
Full je lep, ostalo pa je itak postranskega pomena..;)

Timotej -> Xsara Picasso (2.6.2005 8:30:51)

Ej, punce, hvala za mnenja. Najraje bi nabavla avtobus, pobasala vas, pa zravn mal papice in pijačke, pa bi še PA PA. Kaj pravite, en dan brez skrbi???

Stran: [1]