pety78 -> Kaj narediti? (1.6.2005 12:23:33)
|
Saj veš, kaj pravijo. Kdor ne reskira, ne profitira. :) Mislim pa, da to, da ostaneš doma z otrokom odtehta tiste finance. Seveda, če vama bo z eno plačo šlo skozi. Pol veš, da je malo bitje najpomembnejše. Veš kako se bo pa meni zgodilo. Jaz sem sedaj v MB, noseča, si pa s fantom počasi začenjava iskati stanovanje nekje v Kranju oziroma okolici (mimogrede, če katera ve za kaj pametnega ;)). Tako da bom po koncu porodniške ostala brez službe. Saj nam ne bo hudega. Pač ne bomo razvajali otroka z vsak dan novo igračo. So naši starši in stari starši tudi preživeli z bistveno manj.Zato so znali tudi bolj ceniti stvari in se prej postaviti na lastne noge, kot se pa sedaj mi. Da ima pa otrok mamico ob sebi, mu je pa tako najpomembnejše. Ti se kar brez slabe vesti odloči tako, kot ti srce veli in misliš da je prav. Možek bo pa tudi vesel, ko ga boš vsak dan pričakala doma. :)- Aja, še to. Naša mami se je po četrtem otroku tudi odločila ostati doma, pa se je prej vsak dan z avtobusom vozila cca 45 km v službo. Potem pa je delal samo oče, pa še hišo smo gradili. Res, da nismo imeli vsega, smo se pa zato razveselili vsake kinder jajčke, ki smo jo dobili, ko sta šla v Avstrijo. Znam veliko bolj cenit stvari in sem samostojna že iz srednje šole. Vsaka slaba stvar je za nekaj dobra, a ne? Joj, sem se razpisala, da sem že pozabla, na kaj odgovarjam. :)-:)-:)-
|
|
|
|