NOVA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

čiška -> NOVA (1.6.2005 10:26:14)

Lep pozdrav!Tudi midva ,sva že čisto nesrečna,ker se nič ne zgodi že dobri dve leti.Imela sem že klomifen,hsg,laparo v vglavnem vse živo.Najbolj pa mi gre ne živce,ker samo še to ražmišljam ali bo ta mesec ali bom spet jokala.Na laparo so mi ugotovili endometriozo(upam da sem prav napisala)sedaj je že tretji ciklus od operacije pa še nič.Ker sem nova tukaj sem se želela malo predstavitiin povedati moje stanje!Ko berem,vaše debate mi je malo lažjepri srcu,ker vidim ,da imate neizmerno voljoin upanje za naprej!VSEM ŽELIM ČIMPREJ OBČUTEK SREČE,KO NOSIŠ SVOJEGA OTROKA POD SRCEM!!!!!!LEP POZDRAV!!

kylie -> NOVA (1.6.2005 10:34:48)

ne obupaj, tudi jaz sem bila v krizi, nakupila sem si na stotine testov :(, pa noben mesec ni bilo nič, zdaj pa ....upam, da se mi je nasmehnila sreča (po dveh :modri: testih za :nosecka:).

čimmanj misli na to, saj vem da ne moreš, ampak veliko, zelo veliko naredi psiha.

drži se.

čiška -> NOVA (1.6.2005 10:45:18)

ČESTITAM!!!!!Predvidevam,da mora bit to enkraten občutek,ko zveš,dasi nosečka!!!!Želim ti eno lepo in srečno izkušnjo,kot seveda tudi vsem drugim!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

kylie -> NOVA (1.6.2005 10:58:48)

hvala za tebe prav tako navijam, da boš kmalu :nosecka:. Lačna pa sem nonstop!:zmeden2:

tinkamiška -> NOVA (1.6.2005 11:25:23)

Čiška tudi jaz te pozdravljam in ti želim čimprej:modri::roza:!

Tinka

emaa -> NOVA (1.6.2005 11:28:50)

Dobrodošla med nami, upam, da ti bo pa zdaj ratalo, da se boš nalezla virusa :nosecka:

cmokec -> NOVA (1.6.2005 12:19:11)

Dobrodošla :rozica::rozica::rozica::rozica:

Ema, kako je bil na kavici?

aljča -> NOVA (1.6.2005 12:24:38)

Dobrodošla čiška in velik sreče pri :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:.Enkrat bo tud zate posijalo sončece boš videla.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
L.p:Alja:metulj::metulj:

čiška -> NOVA (1.6.2005 12:33:12)

Hvala vsem za lepe želje in za pozitivno razmišljanje,po dolgem času se počutin ,da me nekdo razume.Žal mi je,da se nisem že prej oglasila.Ko te nedkdo vpraša,kdaj pa bojo otroc,bi ga najraj kr nekam poslala!!!Ampak tako je nimamo kej!!??Me veseli,da si lahko s kom delim občutja,itd.... Hvala za polepšanje dneva ali pa še kej več:)))):):)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

emaa -> NOVA (1.6.2005 12:41:42)

cmokec na kavici je blo super, sva ble kr pr men doma. Je bla ful zadovoljna z obeskom, pol sem pa povedala, kaj se je z mojim zgodilo. Saj je bil krivec zraven in je priznal, zaplenil mi ga je moj :love:, ker je tak fleten, zdej bomo mele RR pristaše tudi med moškimi:)-

Pikipoki -> NOVA (1.6.2005 13:54:08)

No, tudi jaz sem dala že vse to skozi. Tudi meni so rekli, da ponavadi nekaterim 6 mesecev po operaciji rata. Meni ni. pa teče že 9. mesec. Zdaj sem v postopku za IVF. Po naslednji menstruaciji začnem s tabletkami, avgusta sledi še ostalo ...

Držim pesti za vse :miska::miska::miska:, pa potihem tudi zase!

LP

Stran: [1]