vrtec informativni dan (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

J.L. -> vrtec informativni dan (4.8.2009 17:28:48)

mala gre z septembrom prvič v vrtec/jasli. pred samim vstopom, naj bi imeli kratek  "informativni dan", da pač spoznamo vzgojiteljice, te pa nam na kratko razložijo vse kar nas zanima. zaj pa me zanima, če je ta dan že bil ali še bo? vem, da je odvisno od kraja do kraja, vendar sedaj je že avgust, torej je do vrtca še manj kot mesec dni.

pa še nekaj. melička je bila sprejeta v željeno enoto, sedaj pa me zanima, če je kakorkoli možno, da bi jo iz te, prepisala v eno drugo, seveda v istem kraju?

andrejkam -> RE: vrtec informativni dan (4.8.2009 18:20:02)

Mene so poklicali, da me bodo poklicali spet (pred)zadnji teden v avgustu, da se zmenimo za individualni razgovor in da je mali v skupini metuljčki.

Najaa -> RE: vrtec informativni dan (4.8.2009 18:24:42)

Mi smo imeli drugo polovico avgusta.

J.L. -> RE: vrtec informativni dan (4.8.2009 18:26:48)

aha, tako da še lahko pričakujem. sem mela že v mislih, da so morda kaj zaštrikali. 

Naja31 -> RE: vrtec informativni dan (4.8.2009 20:31:28)

Mi smo domov dobili pismo, v katerem so nas obvestili katera bo vzgojiteljica in kdaj jo lahko pokličemo, da se zmenimo, da se pridemo spoznati. Pri nas (Lj-Andersen) ni organiziranega informativnega dneva (razen sestanek v juniju za vse starše), ampak se gre posamično k vzgojiteljici, da se spozna z otrokom, da se pogovorimo o njegovih navadah in vsem kar nas zanima. 

žab*ca -> RE: vrtec informativni dan (4.8.2009 20:31:58)

Pri nas so že imeli,glede na to da gremo mi novembra notri,upam da za nas tudi še bo kaj.Za v drugi vrtec pa lahko že napišeš prošnjo za premestitev.

Stran: [1]