Anonimen -> Prosim za nasvete (1.6.2005 9:56:04)
|
Saj vem, da se je o tem že na veliko pisalo, a jaz nujno potrebujem odgovore sedaj, ker bom danes začela s prvo gosto hrano. :bravo::bravo:Torej: - kašico od Hippa, jabolko imam zunaj, torej na sobni temperaturi; ali jim ve daste tako kar za jest ali pogrevate? - kupila sem Hippovo bio-mlečno kašico Sadje, ki se pripravlja z vodo; zanima me, kdaj mu to dam, ali to naredim skupaj za kosilo, sedaj ko uvajam namesto one kašice v kozarčku? Ali je to za zvečer? Sem brala, da vas veliko da neke mlečne kašice v flaško za večerjo. Ali je to sedaj, ko šele uvajam, ali je to kasneje? Pojma nimam. Kaj jim ve dajete zvečer, kakšne mlečne mešanice? - ali tudi ve kupujete kašice, ki se mešajo z vodo ali z mlekom? Saj je vseeno, ne? Meni se zdi boljše z vodo, ker za adaptirano mleko tako ali tako zapravimo celo premoženje, pa je boljše kar z vodo narediti, ali ne? - danes bom pričela z jabolkom, kar mu bom dajala 4 dni po 2 žlički med mlečnim obrokom; kaj potem, ali lahko potem 4 dni dajem to mlečno kašico Sadje ali naj prešaltam na kaj drugega? Ja, saj vem, ful zmedena vprašanja, a taka sem trenutno tudi jaz.:zmeden2::zmeden2: Prosila bi za hitre odgovore, da se lahko pripravim na naš prvi poskus. Komaj čakam!!!!! Držite pesti, da bo mu všeč.:miska: Hvala že vnaprej.
|
|
|
|