Kako ve gledate na to? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:04:53)

Jao, Meta, z Ano J. sta prijateljici, ni to kar Ana J.!

viv_ -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:05:37)

Ja Meta. - preber točn! maš privat...

Anonimen -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:08:15)

Kaj je Splišni, a bom mogla še tebe privat nabutat :)-

Anonimen -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:09:58)

No sicer pa ne vem, kaj se dereta name... še enkrat preberi vivikin post in boš videla, da se da tud tko razumet, kot sem jaz 8) Da je to direkt Ana J. bla.

Anonimen -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:10:23)

Če ne boš kakšnega traktorja vpletala, ti kar (smajli).

Anonimen -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:10:54)

Ne pa ni.

Anonimen -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:11:50)

U si sitna.
Tebi pa vejica v postu manjka! HA! 8)

Pajaca -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:12:01)

Ha ha viv... a veš kok nas je takih tle gor.

Reče tovaršica, ja vidve sta pa tko fejs pa prjazne punce, pa sta s tuki blizu šole, a lahko mal popoldan merkata, da ne bodo pri spomeniku se otroci igrali s svečami (1.11). Medve ja seveda... taglavni pri igranju s svečami...
Naslednji dan, ja punci a nista nič merkali, saj je vse svinsko... ojoj tovaršica, saj sva, sam ob 19 sva mogli domov, do takrat je bilo čisto ok, dlje pa ne smeva bit zuni..... pa pol razreda se je režal.

OJOJ je blo fajn.

e mela pa moja sestra prepoved se igrat z eno sosedo (njeni niso pustil). Pol sem pa jaz enkrat klepetala z sosedovim bratom, pa naju je njegov oče čudn gledu... pa sva gruntala če ta prepoved tud za naju velja.... ha ha, nikol zvedla. Ampak najbrž da je.

ZARA -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:15:58)

...nehejte to Ano Jeblo opravljat,da ji ne bo slabo(od kolcanja) 8)...

viv_ -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:25:25)

ZARA - Ani smo oprali ime. Prijateljica od Ane je barabca ;)

zoya_ -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 11:59:19)

Jaz bi prepovedala druženje, samo tako kot jih je že nekaj omenilo, če bi bilo pretirano grdo govorjenje in pa kakšno pretepanje.
Drugače pa tamali puščava, da se sami med seboj zmenita in tudi z drugimi otroci. NO če bi kdo katero bunkal preveč, bi itak priletela :)

Pajaca... jaz ne vem, kaj bi naredila s tisto ubogo punčko, po moje bi jo kar popokala in odpeljala domov, poklicala na CSD in je umila in preoblekla... pa verjetno je lačna tud, če je skoz zunaj... boga revca.:(

nejcko -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 14:27:30)

Jaz pa sem v situaciji, ko bi sinu res najraje prepovedala druženje z enim otrokom, ampak to ne gre. Iz večih razlogov. Sem pa zato druženje omejila na minimum. Proti pa sem zaradi resnično nemogočega obnašanja tega otroka, moj sin ga pa ima za utelešenje boga in ga v vsem oponaša.
Mi je sicer res hudo, da je situacija taka, kot je, se pa zato s sinom vedno o tem veliko pogovarjava.

Pajaca, zakaj pa staršev omenjene deklice ne prijavite na socialno. Meni se zdi pa to zelo grdo od vas - vsi se deklice izogibate, pomagate ji pa ne. Res grdo, sori.

Anonimen -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 14:31:14)

Ja, punčki se res godi ogroooomna krivica. Z vseh strani.

Pupica -> Kako ve gledate na to? (1.6.2005 17:32:06)

ravno danes sem že z eno razpredala o tem. Ima 6-letnika, in pravi da bo malo določala s kom se bo mali družil.
K pa jaz vem.:zmeden: Meni so vedno pamet solili s kom naj se družim, pa nisem nikogar poslušala. Pa za vzgled so mi dajali punce(potem so bile pa vse kuj po OŠ noseče,pa šole niso nardile,...)Tko da upam, da me ne bo zamikalo "težit"s kom naj se druži.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]