|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 9:46:48   
SAŠA
Pred kratkim mi znanka pove da je njena "prijateljica"prepovedala,da bi se njena sinova družila.
Z razlogom,da je njen preveč živahen.Čeprav se mi zdi,da je posredi bolj denar.
Meni se to ne zdi prav.
Jaz svojem sinu ne izbiram prijateljev in jih tudi v bodoče nimam namena.Posegla bi vmes,če bi se pojavljali problemi kot so droge,kriminal,....
Ampak ne pri 7-letih.
Kako ve gledate na to?
A določite svojim malčkom s kom se lahko igra in s kom ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 9:48:13   
Anonimen
Kakšno vprašanje!?
Ja itak da ne. A misliš, da bo katera rekla, da ja? :zmeden:
Zavožena mati, ki to dela pri majhnih otrocih.

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 9:48:55   
baguSka
Čak mal. Kako denar :zmeden:

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 9:51:57   
Anonimen
Ja, dobro, če bi bil kakšen tak otrok, da bi se izredno grdo obnašal, potem bi mogoče že malo namignila, da se pa oni ne obnaša lepo, pa še to verjetno ne bi totalno nič zaleglo. Le za informacijo, da bi vedel...

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 9:58:06   
SAŠA
denar kot statusni simbol.
Neumno ja.
Ko sem se pogovarjala še z parim mamicam ni tak redek primer.Jih je kar nekaj ki prepovedo druženje z vrstniki iz takšnih ali drugačnih razlogov.

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:02:16   
viv_
Tako kot pravi Splišni - če bi se otrok res grdo obnašal potem bi malo namignila staršem... Sicer mi je pa vseeno s kom se druži.

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:06:22   
Teni_
To se mi ne zdi prav. Otrok naj si sam izbira prijatelje.

No, tako, kot je napisala Splišni, če bi se res izredno grdo obnašal, ali pa potem ko so starejši: pil, se drogiral,.... Pri takih bi jaz tudi prepovedala, kar tako pa res ne.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:15:15   
Pajaca
Pri nas je na igrišču ena punčka ki je nonstop polulana in svinska, tam cca 4-5let stara. In se jo vsi izogibajo (otroci in starši). Pa mi tud men ni do tega, da se tamala z njo igra..... tko da zanč ko je hotla z njeno polulano rito sest na kolo, sem kar tamalo gor dala pa sva šle domov.... mi nekako ni pasalo da bi se tale umazanka z njo igrala. Pa saj je boga, cele dneve prepuščena sama sebi, starši se ne zmenijo zanjo....

Sam ko bo pa večja, pa če se bo s kakšnim hotla družit ki ima sam to napako, da ma njegov oče 5tolarjev manjšo/večjo plačo kot jaz, pa k je mal bolj živ k moja, pa k mi je njegova mat enkrat fanta spelala... mi je pa mem razlog.

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:20:20   
Anonimen
Pajaca, upam da bo ta polulana punčkica še doktorica znanosti kdaj postala.

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:21:00   
baguSka
Ja dostkrat tko izpade.:zmeden2:

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:23:25   
Anonimen
Jaz ji privoščim iz vsega srca.

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:25:39   
Pajaca
Ja fajn bi blo. Sam mi je hudo, ker je res cele dneve sama in se še ob 9 zvečer sama po igrišču šeta, ker se starši ne spomnejo na njo, majo novga dojenčka in jim je za starejšo vseen.
Ampak trenutno mi pač ne sede da mi rine v tamalo... pa tud tamali ne paše, se kar stran umika od nje.

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:29:02   
Annny
Boga punčka:((

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:31:19   
ZARA
Ojoj, kako so eni brez vesti...:((

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:34:35   
cmokec
Sara se lahko druži z vsemi in tudi, če se malo skregajo, jih pustim, da se sami zmenijo. Posežem le, če leti mivka, ali če se fizično probajo kaj dogovort. Večinoma je pa Sara boječka in je ob konfliktih že sama pri meni.

Punčka je pa res boga. Jaz bi pa pustila, da bi se Sara igrala z njo.

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:37:54   
Anonimen
Se spomnim, ko so imeli pri moji nečakinji v prven razredu eno tako punčko. Vsi so jo zasmehovali, nihče se ni hotel družiti z njo. In se tudi spomnim sebe, kako sem nečakinjo (Anjo) prepričevala, da punčka ni sama kriva, da je mamica ne umiva. Da je ravica in naj jo imajo radi. Seveda otroci pač delajo po svoje, samo to jim je trba vseeno povedati. Ta punčka je je iz male polulanke k sreči zrasla v lepo in pametno dekle, s katero so bile punce potem v zadnjih letih osnovne šole zelo prijatle. Hvala bogu, se je zanjo dobro izteklo.

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:38:28   
Anonimen
Nekoč pred davnimi časi,ko sem bila nekje v tretjem razredu,sem bila v družbi z deklico prav lepo sva se igrali,mamice pa klepetale.Nekaj sva se pričkale in sem rekla...pismoooo.....Mamica te deklice pa je moji mami rekla,d ne bo več pustila njeno hčer,da se druži z menoj,ker grdo govorim:zmeden2::zmeden2::zmeden2:in sem preveč živahna,divja:zmeden2:
Deklica je končala osnovno šolo,pridna mamina punčka se upisala v prvi letnik....nikoli končala,v policijskih analih zapisana,ker je opravljala in še opravlja sedaj nekje v tujini najbolj starodaven poklic.
Evo,en primer,ko nekatere mame mislijo,da so njihovi otroci najboljši in drugi pokvarjeni in niso vredni,da se družijo z njihovimi.

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:46:36   
muki1
PAJACA!
Pa kaj je zdaj to? Ena mala punčka se polulana in umazana ob devetih zvečer sama potika po dvorišču,pa kaj so ti starši normalni,kaj ne gledajo televizije? Jaz bi jih ziher prijavila socialni službi. Nisem kot kaka stara baba da bi nonstop špegala kje je kaj narobe in sedela pri telefonu, nikoli še namreč nisem nikogar zatožila,niti nevem če je bilo potrebno, ampak....... Pa kaj se vam otrok nič ne smili? Pred kratkim je neka punčka utonila in jo je mama baje samo za trenutek pustila izpred očesa, poznam starše fantka, ki so res skrbni in je pred kratkim malček za trenutek izginil mamici izpred oči,pa je že en mesec v bolnišnici. Uboga sirotica,res.

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:47:28   
viv_
Jaz pa poznam eno drugo zgodbo...

Dve deklici v vrtcu sta bili najboljši prijateljici, ampak sta bili pregnani do konca. Vzgojiteljice so mislile da sta zelo pridni punčki (iz fajn familij) in sta zato včasih lahko pazili mlajše skupine (onidve pri sredinčkih sta šle mal pogledat malčke, ko so vzgojiteljice kofetkale). Onidve sta jih pa vedno vse po riti, da so jokali, potem sta pa z njimi plesali ringaraja in sta bili vedno pohvaljeni ;) Da ne omenjam tega, da sta se stalno teple z drugimi... Če si bil v njunem krogu je bilo OK, sicer pa bolj tako tako..

V osnovni šoli sta se še vedno malo tepli, pa kar precej raznih grdih besed je bilo na repertoarju... ampak sta vedeli kdaj in kje lahko in kdaj in kje morata biti :angel::angel:

No v srednji šoli sta se malo vzeli k sebi... ena je postala prav zelo umirjena, aktivna športnica, zanimala se je za kulturo... druga je žurirala do onemoglosti, si kaj hitro našla fanta in se potem tudi ustalaila z njim...

In kje sta danes - ena je profesorica slovenščine in uči na neki OŠ, druga je pa sociologinja in soli pamet tule po RR :)-

Nauk te zgodbe - nikoli ne veš kako se življenje obrne ali kaj bo nastalo iz koga. Midve, glavne barabe, sva v končni fazi postale čist OK punce...

Kar se pa tele deklice tiče pa ne vem kako bi reagirala - lahko je takole teoretizirat, v praksi je pa drugače. Glede na to da berem debate o tem, da se je otroček na cesti usedel na tla in je sledila dezinfekcija, pa da je bila mušica v mleku - kaj zdaj??? Ne vem kako bi gledale, če bi se ena vsa polulana in smrkasta igrala z vašim otrokom, ga objemala (otroci to počno), sedela na kolesu...

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:50:47   
Anonimen
Te dve deklici sta bili pa tako majhni že tako pregnani, za kar je potrebno biti bister, da je itak moralo nekaj postati iz njiju.

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:57:29   
Anonimen
Teledve mule bi bilo treba še dones vsak dan čez koleno pa nabit :)-
Zdej vidite, kakšna štala je ratala iz majne navihane viv :)-

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 10:59:48   
viv_
Meta. ta drugo mulo pa lahk da tut poznaš, ker sta z Ano J. ful kolegici, pa tm nek v tvojem bivšem koncu zdej uči...

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 11:00:33   
ZARA
Viv,a taka 'barabontarca' si bla :)-??

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 11:01:52   
viv_
ZARA 8)

Ampak me je rešvalo to, da je Kranj tako selo, da so vsi poznal moje starše, pa si niso mogl mislt, da lahko iz tko zgledne familije tak :hudicek: pride :)-:)-:)-

(odgovor članu SAŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kako ve gledate na to?
1.6.2005 11:02:55   
Anonimen
Ana J.??
Ta Ana J. ki jo jest poznam in uči slovenščino, je kar precej starejša od tebe... hm... dej poprivatkej me da ne bo blamaže :)-

(odgovor članu SAŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?