Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 4.8.2009 11:16:17
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Mi smo izbrali alpes, natur kombiniran z roza. Poglej si njihovo spletno stran. Meni se zdi zelo dobro razmerje med kvaliteto in ceno.
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 4.8.2009 13:19:12
|
|
|
|
janapan
|
kupi v ikei.........
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 4.8.2009 13:36:17
|
|
|
|
katra55
|
Mi imamo od Garant, tudi Alples mi je všeč ampak je predrago.
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 4.8.2009 13:37:00
|
|
|
|
sončnica14
|
Tudi mi smo vzeli v Alplesu in smo zelo zadovoljni. Pa še dostavijo in zmontirajo ti (je že v ceni).
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 4.8.2009 15:45:23
|
|
|
|
tailor
|
alples je super mi ga imamo zelo kvaliteten ampak zelo drag.model tempo x
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 4.8.2009 16:09:59
|
|
|
|
hubi
|
Alples
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 4.8.2009 18:22:21
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica Mi smo izbrali alpes, natur kombiniran z roza. Poglej si njihovo spletno stran. Meni se zdi zelo dobro razmerje med kvaliteto in ceno. Enako!!
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 4.8.2009 21:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ikea
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 5.8.2009 7:21:38
|
|
|
|
ksenjak
|
Garant.
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 5.8.2009 7:47:01
|
|
|
|
zmajči25
|
Mi imamo tako spalnico kot otroško sobo od Alplesa in je res kvalitetetno! Spalnica je v uporabi že 4 leta pa zgleda kot nova, otroška sobica pa ene pol leta. Super zadovoljni, se mi pa ne zdi tako zelo drago pohištvo....
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 12.8.2009 8:29:20
|
|
|
|
bori2
|
Punca ima Malega princa kombinacijo z lila, sine ima izi mobil visok, zaprt pograd. Oboje imaš na internetu in v tem primeru zagovarjam našo kombinacijo, saj sta oba sistema zelo v redu, tokrat velja ; cena IN kvaliteta.
|
|
|
|
RE: od katerega provizvajalca otroško sobo 12.8.2009 13:00:50
|
|
|
|
Sofi
|
Mali princ je vsekakor zakon. Zelo kvaliteten, pestra izbira barv, možnost kakršnekoli postavitve in seveda nadgradnje. Moja dva princa kraljujeta v njem že tri leta in sobica je kot nova. Stara sta tri in štiri leta in prava razgrajača, predale uporabljata za plezanje , skrivata se v omari na polici, skratka zmešnjava, pohištvo pa čist tako kot prvi dan. Priporočam!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?