Kaj hudiča je zdaj to?????? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Jančika_ -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:29:16)

Meni se meša.

Včeraj zvečer sem zakrvavela, pa sem si rekla, OK, sranje, spet smo tam. Potem sem šla štet dneve na menstrualni koledarček in ugotovila, da je to dan, ki bi naj sicer dobila drugo menstruacijo (56. dan, prve ni bilo). OK, torej je možno, da bi malo krvavela zaradi tega.

Zjutraj pa se iz mene ulilo, kot da koljemo prašiča:hudicek:. Pa kaj je zdaj to? Spet splav???? Ali pa sploh nisem bila noseča, lažen test, trebuh napihnjen od bohve česa?????????

Ginekolog začne delat ob 11h, za nameček sem sama doma z otrokom, ki ga je zadnje tri dni obsedel hudič.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če je M, naj gre v tri krasne, a se pride 56. dan in po pozitivnem testu???? Če je splav, mater, a je bilo treba spet takoj al kaj????

Mina1 -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:30:52)

Janička, upam, da ni nič narobe in držim pesti, da ti bo naklonjeno in tako.

Drži se,

pa-pa Mina1

Erdbeere -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:31:27)

Hm za :(( upam, da se bo uredilo, tko k se mora in da ne boš šla spet skozi tisto kalvarijo :(( držim :miska: da to ni to

Pupica -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:31:34)

Ojej:(

Jančika upajmo, da je bil le lažen test:zmeden2:drugače:((:((
:rozica::rozica::rozica::rozica:zdrži do 11h!

sa -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:32:14)

uuuuuuu :(.drzim pesti da ni kaj hudega in da si se vedno :nosecka:,drzi se:rozica:

lutka -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:33:01)

ko je meni moja G. razlagala lahko imaš nekje do treh mesecev nosečnosti še menstruacijo :zmeden:.................

Držim pesti,da bi bila res samo menstruacija :rozica::rozica:

nisi šla na srečanje.....;)

lp

Anonimen -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:33:35)

Ojjjjooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjj, kaj pa je zdaj to????? Res čudni znaki. Sploh zato, ker si imela test pozitiven. Kdaj pa imaš pregled pri g.? Prekl.....sra.......! Kaj pa, če bi šla kar v porodnišnico na urgenco? Naj te pregledajo, da ne bo kaj narobe. Če pa se dobro počutiš, da ti ni slabo in če nimaš krčev, pa takoj h g. ob 11. uri, pa kar pikeca s sabo vzami.

Pa to ni res!!!!!!!!!!!! Pa tako sem bila vesela zate! Kaj si poklicala Joeja, ne more priti domov?

Anonimen -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:34:36)

Hello!

Manjka podatek kakšne barve je kri?!
Če je temno rjava...potem je lahko samo tisto kar je malo ostalo, ko bi naj dobila M, če je sveža je tudi to lahko...če pa ne..pa .............................

Seveda čimprej k zravniku, da naredijo UZ, da izključilo možnost.............če ne pa žal...čiščenje. Morajo te čistiti, da ne ostane kaj notri.
Jaz sem tudi krvavela zelo pogosto, najbolj pa takrat ko je prišel čas, ko bi naj imela M. In sem jo imela, vendar ne tako zelo močno, je pa bila.

Držim pesti, da je vse ok.
Sporoči. K zdravniku pa nujno pojdi.

baguSka -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:37:45)

Ooooo ne. Jst upam da ni res.:zmeden: Držim
pesti da bi blo vse ok. Joj no pa ne no...:(

AnBan -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:38:39)

Joj Jančika:(:(...pejd hitr k zdravniku...bo že kakšna soseda na malčka popazla...upamo na najboljše, da je samo lažni preplah in da se bo tvoja pikica obdržala:bravo:

Anonimen -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:39:24)

Jančika, zakaj pa ne na urgenco???

Annny -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:39:53)

Lepo mirno pojdi k zdravniku- nobene panike- on bo najbolje vedel, kako in kaj, in te pomiril. Verjamem, da je vse v redu.
Lep dan:rozica:

Jančika_ -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:41:56)

Na urgenco zdajle ne morem, ker mali vrag končno spi (Joe je peljal očeta k zdravniku, tako da nimam nobenega, ki bi lahko popazil nanj). Moj G itak začne delat ob 11h, Joe pride takrat enkrat domov, tako da bom raje šla tja. Nič me ne boli, počutim se čisto normalno, sicer bi tak že letela kar s tamalim na urgenco.

Kri je pa malo temna, malo pa svetla:zmeden:. Vsekakor nič dobrega. Ah ja.....

viv_ -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:43:09)

Ena štajerka hitro k Jančiki Vasjo merkat! Jančika ti pa takoj k zdravniku... Pa držimo pesti da je vse OK! :rozica:

Anonimen -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:44:38)

Joj, ne vem, kaj naj rečem. Grozno. Upam, da ni to.

Anonimen -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:49:04)

Mi2 bi priletela, sam če pa si iz CELJA???????

Uleži se in noge daj malo višje in se malo pomiri. Ni nujno, da je kaj narobe, sam moraš biti pripravljena, da te bodo obdržali v bolnišnici par dni.

Sporoči prosim, ker me skrbi!:rozica::rozica::rozica:

Jančika_ -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:54:56)

Sem klicala v porodnišnico in so rekli, da sicer lahko pridem, a da naj grem raje najprej k mojemu G, Joe pa bo tudi očeta kar odložil in prišel domov. Tako da bom ob 11h tam, potem pa vam javim, kako in kaj.

Hvala za lepe želje!:rozica:

baguSka -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:55:42)

:miska::miska::miska::miska: Javi se ko boš lahko..:rozica:

Anonimen -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:55:49)

Drži se.

ZARA -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:56:28)

Jančika,drž se!!!
Upam, da boš prišla nazaj z lepimi novicami :angel:!!!!!!!!

Anonimen -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:57:47)

Držimo pesti!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Lenny -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 9:58:14)

Držim pesti in mislim nate! Drži se!

Anonimen -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 10:08:09)

Ajoj Jančika....!!!!!!
Držim pesti,da ni hujšga:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Seven* -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 10:12:19)

Drzimo pesti. Sem hotla zdaj tla pomit na kolenih, pa sem si premislila. Bom raje pocivala. :rozica::rozica:

bini -> Kaj hudiča je zdaj to?????? (1.6.2005 10:16:23)

joj Jančika.....
misli pozitivno, mi bomo pa tud ful pesti držali, da bo vse ok...
madonca da mora bit.. no
:rozica::rozica:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>