Dopust s 3 mesečnikom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

alenkapk -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 9:00:01)

Naslednji teden odhajamo na morje, sicer za kratek čas, toliko, da poskusimo, kako se bomo znašli. Zanima me, ali s seboj jemljete tudi prenosne postelje (gremo v apartma, kjer je zanjo dovolj prostora)?

Hvala in lp:muca:

Mina1 -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 9:03:17)

Naš piškotek je tudi star 3 mesece in gremo v soboto malo v prikolico v Novigrad;).

Prenosne posteljice ne bo /tudi ni prostora zanjo, bo spal kar z mano in tako. Je postelja malo širša.

Zdej, če jo imaš, jo vzami za vsak slučaj, drugače pa, če imate posteljo viška v app. potem ne bo probela oz. lahko spančka tudi s tabo.

Na morju ni treba komplicirati in tako;)

Pa lepo se imejte,

pa-pa Mina1

viv_ -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 9:10:03)

Mi imamo vedno sabo prenosno posteljico - zato da vzpostavimo nek režim podoben domačemu. Se mi zdi da se tamala bolje počuti... Smo pa precej okrog in veliko spi v prenosni posteljici, tako da ve, da ko jo damo v posteljico je to "nočka" in se spi...

Anonimen -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 9:27:16)

Viv, kje si nabavila prenosno posteljico in koliko si odštela zanjo, če se še spomniš? Meni se zdijo ful drage.

Pi-kica 1 -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 9:30:27)

Mi smo jo kupili v Baby centru za 8 ali 9 jurjev. Bila pa je v akciji.

LP

Pi-kica

Anonimen -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 9:35:09)

Ja, to pa je res bila akcija, ker sedaj je najcenejša 16 jurjev. :zmeden2::zmeden2: Bom še čakala na akcijo.;)

viv_ -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 9:38:11)

V Baby centru so skoz v neki akciji po 12 jurjou...

Mi smo jo dobil za darilo od ABC designa pa je OK:

Anonimen -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 13:41:42)

naša ma tut prenosno pojstlo. ne morem spat zravn nje, k morm bit pol celo noč k kip in mi odpade pol telesa. rada spi v prenosni pojstli in ni problemov.

kupil smo jo pa baby centru ko so ble par mescov nazaj v akcijo od abc dizajna po 10 jurjov.

lp, lara

Lu -> Dopust s 3 mesečnikom (1.6.2005 21:51:31)

Naša je prvič spala v prenosni posteljici, ko je bila stara 2 meseca in 1 teden. Prespala je noč. Imamo pa mi tudi od ABC Design, ki smo jo kupili v akciji v BB.

lp Lu

Stran: [1]