Pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sanja k -> Pomoč (1.6.2005 8:42:03)

Dejte punce mi mal pomagat! Pripravljamo se na dekliščino pa bi nevestici rade postavile par vprašanj malo za hec malo zares o ženinu, da vidimo kolk se poznata?
Prosim na dan s predlogi imam že kup vprašanj o njegovi najljubši barvi, pa hrani pa prvem poljubu kdaj je bil pa,.....kaj še bi lahko bilo????

Prosim
Hvala in LP:sloncek:

kaja11 -> Pomoč (1.6.2005 8:52:10)

Pri nas je fuuul dobro izpadlo, ko smo par pikantnih vprašanj zastavile bodočemu ženinu... in kasneje bodoči nevesti na dekliščini. On ni njej nič povedal:bravo:. Če odgovor ni bil pravilen je morala piti (ne veliko.... bi bila prehitro koma:)-) Vprašanja so bila pa taka, da se je on valjda pohvalil in pretiraval... babe smo pa iskrene.. še posebaj, če ga imamo mal pod kapo:)- Vprašanja so bila v smislu: - najbolj "odbito" mesto kjer sta... - kolikokrat v eni noči imata rekord.. itd.
Me smo se ful nasmejale, ker je on ful pretiraval njej pa ni nič povedal. Revica je morala skos piti.

baguSka -> Pomoč (1.6.2005 8:54:12)

Kakšne barve oči ima?:)-:)-

sanja k -> Pomoč (1.6.2005 9:06:51)

Saj na taka odbita vprašanja sem mislila sam mi nič ne pade na misel

Hvala

Ma še katera kakšen konkretno vprašanje

LP

AnBan -> Pomoč (1.6.2005 9:11:49)

Sej lahko tudi ženinu najprej zastaviš vprašanja o njej in pol ona odgovarja o sebi...npr. barva oči, ali uporablja vibrator, kolkox na teden sexata, najljubši položaj...

baguSka -> Pomoč (1.6.2005 9:13:47)

:)-:)-:)-:)- Sem si zdej njega predstaulala kako vibrator uporablja..:ups::ups::ups:

AnBan -> Pomoč (1.6.2005 9:41:26)

jao ga pihneš:)-:)-:)-:)-...ma sem mislila naj njega vprašajo, če ona uporablja vibrator:ups:

Stran: [1]