mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja No, ja, jaz ne bi sklepala tako hitro: sama sem precej preštopala, tudi s tovornjakarji in včasih smo bili tudi po par dni skup, če so se nam poti ravno ujemale, pa nisem z nobenim spala ali imela karkoli. Moja sestra se je dostikrat že tu zmenila, da so jo tovornjakarji peljali, ker je imela fanta v tujini - in tudi ni spala z nobenim od njih, vsaj kolikor vem - ji tudi precej pomeni zvestoba, precej več kot meni... Mogoče hoče punca samo v Anglijo. In mogoče je on lagal zato, da te ne bi razburil. Vem pa seveda ne. Samo obstaja možnost, da pač še nista nič imela, mu je pa gotovo simpatična. Ampak jasno, da te moti skrivanje in logično, da se bojiš v kaj bo to prijateljstvo zraslo, tudi če je zaenkrat samo to. Lagat ti ne sme! Če se odločiš, da boš ostala, mu daj zelo resno vedet, da je bilo to zadnjič, da se ti je tako zlagal, ker naslednjič greš. tudi jaz sem na to pomislila....ampak me je pa vseno zmotilo tisto, ko je rekel, da si pa on ja lahko sam prijatelje izbira - ker to mi zveni kot napad. in vsi vemo, da je napad najboljša obramba. le zakaj se tvoj partner mora braniti. mi2 z mojim sva skupaj zdaj skoraj 6 let....si res zaupava, ampak tega mu pa ne bi verjela, da je punca le prijateljica ...ne ne bi nasedla. prevečkrat so me že v življenju nasrali, da bi še zdaj lahko bila tako naivna