Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 5.8.2009 8:23:36
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zakaj pa ne Zato ker je voda, ki pade iz strehe mehka voda in ji posledično manjka mineralnih snovi, ker ne gre skozi zemljo. Če bi jo ves čas pil, ne bi bilo ok. Naše telo rabi "tekočo vodo". Napisala sem tekočo, mislila sem vodo, ki se je že dotaknila tal. Kapnica je mehka voda. Trda voda ima raznorazne (mineralne) reči v sebi, ki jih naše telo rabi. Z mehko vodo bi sicer preživel, samo na dolgi rok bi bil malo manj zdrav, odporen. Jaz sem zaradi kapnice že zbolela , fasala zlatenico oz. imela težave z jetri, prebavili..... Žal živimo v manj napredni občini, ki nam še ni uredila dostopa do pitne vode, sicer cevi so že polagali, kdaj bo priklop in koliko nam bodo zaračunali še ne vemo, uporabljamo mehko vodo za pranje,... Za pitje pa uporabljam vodo iz plastenk. Sicer živimo v novejši hiši in imamo urejen pretok cevi,...hidrofor, vse kar moramo imeti za to da nam voda priteče iz pipe. No azbestne strehe hb nimamo.
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 5.8.2009 8:24:23
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zakaj pa ne Zato ker je voda, ki pade iz strehe mehka voda in ji posledično manjka mineralnih snovi, ker ne gre skozi zemljo. Če bi jo ves čas pil, ne bi bilo ok. Naše telo rabi "tekočo vodo". Napisala sem tekočo, mislila sem vodo, ki se je že dotaknila tal. Kapnica je mehka voda. Trda voda ima raznorazne (mineralne) reči v sebi, ki jih naše telo rabi. Z mehko vodo bi sicer preživel, samo na dolgi rok bi bil malo manj zdrav, odporen. No, ja. Ceprav sem ziv dokaz, da temu ni tako . No upam da nikoli ne zboliš.
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 5.8.2009 19:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Zakaj pa ne Zato ker je voda, ki pade iz strehe mehka voda in ji posledično manjka mineralnih snovi, ker ne gre skozi zemljo. Če bi jo ves čas pil, ne bi bilo ok. Naše telo rabi "tekočo vodo". Napisala sem tekočo, mislila sem vodo, ki se je že dotaknila tal. Kapnica je mehka voda. Trda voda ima raznorazne (mineralne) reči v sebi, ki jih naše telo rabi. Z mehko vodo bi sicer preživel, samo na dolgi rok bi bil malo manj zdrav, odporen. No, ja. Ceprav sem ziv dokaz, da temu ni tako . No upam da nikoli ne zboliš. Do zdaj sem se menda utrdila .
|
|
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 5.8.2009 21:56:04
|
|
|
|
HuAnita
|
Meni je to s plastenkami kul Po moje sem eden redkih debilov na našem območju, ki ločuje že v hiši, pač je večja štala, ampak imam vsaj občutek, da sem nekaj naredila Iz 1. roke pa vem, kak biznis so te surovine, ko bomo to skapirali, ne bomo plastike več pošiljali na Kitajsko
|
|
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 5.8.2009 21:57:47
|
|
|
|
HuAnita
|
Da ne bo pomote - ne podpiram plastenk, ampak vodo iz pipe, to, da plastenke zbirajo na HR, je kul Ta najbolj pridni - tudi vem iz 2. roke - si zaslužijo s tem celo po 500 eur, je en moški, ki ima dogovor z lokali v SLO, mu to zbirajo, on pa šiba prek meje
|
|
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 15.8.2009 22:15:25
|
|
|
|
crna87
|
lep pozdrav vsem! Zanima me če kdo ve kje je najbljiže čez mejo to skladišče oz.trgovina kamor lahko te flaše pa plastenke-povratno embalažo tudi odneseš?Pa a je čez mejo kakšna težava če to voziš?a te lahko vrnejo?Hvala
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 15.8.2009 22:36:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Crna87, zdi se mi, da jih vzamejo v vsaki trgovini, 10 naenkrat, naceloma.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2009 23:13:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 16.8.2009 10:39:05
|
|
|
|
crna87
|
v našem lidlu?pa a ti plačajo al ti jih sam vzamejo? pa a vsakem lidlu?
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 16.8.2009 10:41:18
|
|
|
|
Anonimen
|
V vsaki trgovini naj bi ti jih placali 10. Nekateri jih vzamejo vec, odvisno od dobre volje.
|
|
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 16.8.2009 10:54:51
|
|
|
|
crna87
|
aja se prau da bi ti mogli povsod, a je kašno skladišče, kamor lahko več odpleješ na enkrat?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2009 11:27:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 16.8.2009 11:45:46
|
|
|
|
Hope2
|
Na Krku se en fant vozi s svojim avtom in vse kontejnerje s plastenkami sprazni. Kam pa jih vozi pa nimam pojma, ampak očitno lahko pol odpelje nekam večje količine in skešira.
|
|
|
|
RE: Hrvatje so me presenetli 16.8.2009 12:40:30
|
|
|
|
crna87
|
hehe ja pol pa uredu sem mislila da kje v sloveniji, pa sem bila že vsa navdušena
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?