simonas -> prvi pregled mimo (1.6.2005 7:28:44)
|
Pozdravljene! Obljubila sem, da se bom javila, ko bo moj prvi pregled za mano in evo mene, držim obljubo;). Včeraj sem imela torej prvi pregled. Šla sem samoplačniško, ker moja G naroča komaj v 12 tednu, pa sem imela take močne bolečine v levem jajčniku in me je malo skrbelo, da ne bi kje šlo za IVM nosečnost. G je bila zelo prijazna. Vzela mi je briz in naredila UZ. Ugotovile sma, da me boli levi jajčnik zato, ker imam vodeno cisto:(. Naj ne bi bilo nič nevarnega in bi morala zginiti sama od sebe. Upam, da bo res tako. Drugače pa je moja pikica:duda: v maternici. Videla sem ovojček in v njem celico, G pa je rekla, da se vidi še rumenjak in z malo domišlije, da lahko vidi celo srček, ampak da je še prezgodaj. Torej bomo srček videli naslednjič9nebesa. Sicer pa imam maternico obrnjeno nazaj in tako nosim sedaj bolj v križu, kar je verjetno tudi razlog, da ne dirkam non stop na WC. Rekla je, da se mi bo normalno dvignila a da me bodo malo bolj bolele vezi ko se bo dvigovala:(. In imele ste prav. Motika prepovedana:bravo:... Tako da bi naj bilo z mojo pikico vse vredu. Zdaj še samo razmišljam kako bi v službi povedala, ker nič težjega ne smem nosit in dvigovat, pa tudi ne preveč dirkat po stopnicah gor in dol, tako da bom morala kmalu povedat. Upam, da ne bom šefa preveč šokirala. To je torej to Lep dan vam želim! Simona:nosecka:
|
|
|
|