Mici7 -> RE: Polivanje med navdušenjem (5.8.2009 12:24:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla IZVIRNO SPOROČILO: Mici7 Tudi pri nas smo opazili, da v popoldanskem času polije kadar kaka. Drugače pa ni tako zaskrbljujoče to, da poliva, ampak me bolj skrbi to, da se mu slina "zatika" ali pa pač ta bruhec in potem skoraj lovi sapo.....Parkrat poskuša pogoltnit, potem je pa spet ok.... Za navdušenje ga pa seveda ne bomo prikrajšali, pač ga večkrat preoblečemo in je to to.... Naša je stara 3 mesece in se ji tudi slina zatika in potem včasih kar pošteno lovi sapo. Ene parkrat sem se kar ustrašila in jo hitro dvignila, ker je kar izbulila oči in lovila sapo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Sam kolikor sem slišala, je to normalno, je pa treba bit vedno nekje v bližini, jih opazovat, valjda. Mislim ,da se jim slina al pa bruhec zato zatakneta, ker ko so navdušeni, ful nahitro dihajo, pa vase vlečejo zrak in naša tudi kao da bi hotela zavriskat od veselja, ampak še ne zna dobro: in potem nekak v sebe zrak potegne in se oglasi (če razumete napisano) in takrat se ji zaleti. Tudi pri našem je tako. Samo to se dogaja tudi kadar leži/sedi v gugalniku, ali pa preden podre kupčka (ne vedno). No, saj jaz tudi mislim, da to ni nekaj hudega, ampak te pa kar zaskrbi, ko se to zgodi prvič....Ni ravno prijeten občutek, ko vidiš svojega sončka kako lovi sapo. Ampak smo se že počasi navadili tudi na to....
|
|
|
|