A se katera vozi-Lj-Kranj? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


ery -> A se katera vozi-Lj-Kranj? (3.8.2009 14:04:29)

.. in sicer, ali je bližje do BTC , da greš iz avtoceste na brod dol in po Nemški cesti, Dunajska... Ali čez novi tunel in po obvoznici okrog??

Into ob sedmih zjutraj in ob treh nazaj??




katjes -> RE: A se katera vozi-Lj-Kranj? (3.8.2009 14:19:47)

Jaz vsako jutro štartam iz Kranja cca. 6.30 po avtocesti proti Ljubljani. Vedno grem čez Šentviški tunel in pridem na Ljubljansko obvoznico. Grem na izvoz Žale in sem približno pet minut do 7 na Šmartinki. Je pa cca. 35 km!




Anonimen -> RE: A se katera vozi-Lj-Kranj? (3.8.2009 14:33:08)

IZVIRNO SPOROČILO: ery

.. in sicer, ali je bližje do BTC , da greš iz avtoceste na brod dol in po Nemški cesti, Dunajska... Ali čez novi tunel in po obvoznici okrog??

Into ob sedmih zjutraj in ob treh nazaj??



v poletnih mesecih ni gužve in je vseeno. med letom je pa bolje it čez tunel okoli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Lunca1 -> RE: A se katera vozi-Lj-Kranj? (3.8.2009 15:18:16)

Jaz se vozim KR - LJ in grem zjutraj skozi tunel, nazaj pa tudi. Drugače pa je krajše po Nemški, samo meni se ne da ubadat s semaforji in vrivanjem na cesto.




ery -> RE: A se katera vozi-Lj-Kranj? (3.8.2009 20:10:20)

Ja sej zato sprašujem.. po km je krajše po Nemški... ampak s emi zdi da je hitrej čez tunel.. SEm šla zjutraj okrog, domov pa po Nemški, sem bla kar živčna.. pa bremzat, pa gas, pa semafor, pa bremzat, pa vlak....




Maco -> RE: A se katera vozi-Lj-Kranj? (3.8.2009 20:19:59)

Tudi jaz se vozim do BTC in vsekakor je hitreje je čez tunel, čeprav je več kilometrov. Na obvoznici je (včasih) zoprno samo popoldne, ko se zaštopa pred Šiško ampak ne traja ne vem koliko časa.
Če pa greš po Nemški pa ne pojdi do konca do Dunajske, ampak pred prvim semaforjem zavij desno in prideš po loklani cesti do Porsche-ja na Verovškovi in greš tam dol na obvoznico proti BTC. Je tudi ta opcija (preverjeno) bistveno hitrejša kot po Dunajski. Ne preškaš proge in tudi semaforja sta samo dva do obvoznice.




ery -> RE: A se katera vozi-Lj-Kranj? (3.8.2009 20:44:38)

Hvala vsem za odgovore....

Bom kar čez tunel šla... je boljš, se vsaj ne ustavljaš... in nisi živčen... :))

Hvala..




Stran: [1]