blaža -> RE: kakšna je navada - dan po poroki (3.8.2009 15:26:19)
|
očitno to ni povsod praksa, ugotavljam, ko vas berem. Mi smo imeli na poroki le 45 ljudi. Sorodniki, pa še par res dobrih prijateljev. Ker smo imeli pa še veliko kolegov in še kakšnega sodelavca, ki smo jih ravno tako hoteli pogostiti, smo naslednjega dne organizirali piknik. In niti slučajno se tam ni jedlo ostanke s poroke. poroko so nama želeli plačati starši in zato nisva vseh povprek vabla , res najožje, piknik sva pa pol sama financirala in tudi ni blo tako malo glede financ, ampak na to nisva gledala, ker sva si želela pogostit še ostale frende. se nama pač ni zdelo fer do staršev, da bi kar vse živo povabla, oni pa naj plačajo. Glede daril pa toliko. Mi smo čisto od vsakega, ki je prišel na piknik dobili darilo. Čeprav nism pričakovala, so bili vsi veseli, da so nam kej prinesli. Če sem šla jaz drugi dan na tak piknik, sem tudi vedno nesla darilo, sploh ni blo dvoma. Ps ne zato ker se spodobi, al ne spodobi, ampak zato, da imajo od nas nekaj za spomin. In iz prvega posta, se že na daleč vidi, da si užaljena, ker nisi bla povabljena na poroko, ampak naslenji dan. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|