Brbs -> RE: Izostaja mi že 14 dni (7.8.2009 16:31:04)
|
tudi jaz imam podobne "težave", le da si ne želim nosečnosti, ker imam doma še ne 5mesečno punčko (je pa že drugi otrok). Enako kot po prvem otroku sem že tudi po drugem porodu dobila po cca treh mesecih M, ki je vedno redna, na 28 dni. In ker sem jo imela nazadnje (in prvič po porodu) v začetku julija, sem konec julija oz. v začetku avgusta ob jasnih znakih prihajajoče M (utrujenost, bolečine v trebuhu, nerazpoloženost) možeku rekla, da ne rabiva pazit, ker je M pred vrati (drugače sva pazila oz. uporabljala zaščito ves čas). In glej ga vraga - M ni prišla!!! Ni mi bilo jasno, ali sem od lufta zanosila ali kaj, 35. dan po zadnji M sem naredila test in je bil negativen. Zdaj me pa skrbi, da nisva zadnjič naredila napake, ko sva lepo sproščeno uživala misloč, da itak pride rdeča teta, jaz pa imam očitno še neredno M in bog ve, kdaj so moji plodni dnevi. Pa še to mimogrede: oba otroka sta nastala nepričakovano, sem oz. sva očitno ultra plodna in zato me zdaj toliko bolj skrbi...ker ta tretjega otrokeca bi rada imela malo pozneje... Imam pa že en teden kar precejšnji sluzast izcedek, M pa od nikoder. Ima katera kake podobne izkušnje??
|
|
|
|