|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maturantke
1.6.2005 6:38:07   
maya1
ojla!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
vas danes kaj pri srcu špika?
še nekaj časa je do 9, ko se bo začelo. jaz sem še kar mirna, kaj pa ve?
vsem želim, da se bo izteklo, tako kot si same želite. ostale pa držite pesti.
lep dan
maya1

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   maturantke
1.6.2005 8:26:20   
anadejka
huuuu ja se spomnem ko smo bli tut mi na tem,nč kej prjetn občutk.Zato vam tut jest držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   maturantke
1.6.2005 8:36:54   
viv_
Jaz sem bila zadnja generacija "zaključnih izpitov" in moram priznat da imam na to lepe spomine. Je bilo pa v dveh dneh vsega konec, potem pa poooooooleeeeeeeeeeetjeeeeeeeeeeeee... užiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaanjeeeeeeeee...
No, bili so še sprejemni izpiti, ki so mi malo zagrenili življenje, ker nisem bila sprejeta na želeno fakulteto - hotela sem na veterino, pristala pa na FDV-ju.

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   maturantke
1.6.2005 8:38:07   
viv_
Punce, maturantke, privoščite si super poletje! Potem na faksu so vedno kakšni izpiti in kaj, zdaj imate pa res šanso, da 20.7. ko izveste rezultate daste možgane na "OFF".

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   maturantke
1.6.2005 8:38:29   
lan
Ja,ni dolgo casa,ko sem jaz imela maturo (4 leta).Bil je pa to kar en psihicni zalogaj,sem bila na koncu cist izmucena.Na koncu se je vse fajn izteklo.
Tako vam tudi jaz zelim cim manj napora,verjemite vase in uspelo vam bo.Vso sreco:rozica::rozica:!

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   maturantke
1.6.2005 8:50:14   
karmy
jzt sm bla totalno na psu.... pol pa k je tist usodni dan pršu ( to sm misla jzt :)- ), je pa začela klicat od Z proti A --> če veste kaj mislm... jzt sm bla pa redovalnici ta tretja.. za ****... :grrr:

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   maturantke
1.6.2005 9:30:17   
NinKa
Sem se zjutraj pogovarjala z mojo babi, pa je rekla, da je moj brat na zajtrku, ker gre pol (zdaj ga že piše) prvo zadevščino - mislim, da je rekla esej.....

O čem se sploh piše letos?
Mi smo imeli, davnega leta 1999 mislim, da Pohujšanje, pa nekaj od Ibsna,...ma ne spomnim se več najbolj.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   maturantke
1.6.2005 9:34:51   
Anonimen
Meni je bila pa matura v primejavi z gimnazijo prava mala malca. Na koncu se mi je zdelo, da so nas samo strašili, ker mi je bila prav lahka, še posebej matematika. Pri rednem pouku smo stalno delali na višjem nivoju, na maturi pa nižji nivo, so se mi ene naloge zdele kot da bi bile za osnovno šolo. So pa ravno zaradi tega nekateri imeli velike probleme, ker so se naučili komplicirati in so se jim naloge zdele preveč lahne, kot da to ni možno. Ah, sem zakomplicirala.
Mi je pa ravno zadnjič bratec, ki je sedaj v prvem letniku faksa, rekel, da si je mislil, uf, matura, kok je to težko, sedajima pa za vsak izpi maturo ko se mora naučiti po več sto strani naenkrat.

(odgovor članu maya1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   maturantke
1.6.2005 11:11:37   
Tanyya
ko sem jaz delala maturo oz.sem bila tudi zadnja generacija ki je delala zaključnega,sem bila tolk lena,da mi je vse dol padlo in se mi ni dal učit.In ko mi je začela voda tečt v grlo sem se učila dan pred vsakim izpitom.Pa mi je ratalo.:bravo:Samo tega nikomur ne priporočam,sem popila na litre kave in bila vsakih 5 min na wc-ju.Podočnjake sem imela take kot bi me kdo pretepel.Res pa je da vsi strašijo,pa ni tak bav bav.Nam je lahko rečt ko smo to že skos dale,ane?
No ja,bo pa spet panika pri zagovoru diplomske,se že zdaj psihično pripravlajm:)

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   maturantke
1.6.2005 14:32:10   
Micy
Jest sem se odlično odrezala danes.
Upam
Ni bilo težko.
MI je malček ki ga nosim v sebi prišepetaval, zdaj se grem pa k ginekologu naročit.:)-:duda::love:9nebesa:nosecka:

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   maturantke
1.6.2005 16:22:27   
maya1
tud meni je šlo.ni bilo težko, kokr so nas strašili. sedaj pa naprej.
maya1

(odgovor članu maya1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?