aluš -> RE: puberteta-kar dva naenkrat (3.8.2009 14:49:08)
|
Joj, joj, joj. Jaz imam samo enega (12 let, smo šele na začetku [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image]). Ampak ti nisem fovš. Našega "meče" vsak dan bolj. Res. Delal ne bi nič. Tisto kar ima standardno (že par let) po novem pozablja oz .je še čas po njegovih izjavah. Ne ve kaj naj dela, cel dan bi bil na comp. ali na potepu, rezerva je TV. Ko ga nažen stran, pa reče da nima kaj za delat. Mu naštejem pet opravil, ki so za naredit (posesat, avto posesat, sobo pospravit, cunje zložit ipd, nič hudega in težkega v glavnem) - to pa ne bi. Se mu ne da. Pove jasno in glasno, da se mu ne da. Za vsako stvar za ubogat, razpravlja z mano, tako, da sem zadnjič rekla, da se počutim kot na sodišču. Vse 10x obrazložit, pa zagovarjat. JAZ!!!! Zdaj dva dni probam, da sploh ne bi razpravljala z njim, ampak ma mulc tako namazan jezik (jaz sem pa tud težko, zelo težko tiho tiho in poslušam komentarje), da mi prav dobro ne uspeva. Poleg tega ta vročina, pa še po dopustu sem še vsa na out, pa služba, se mi ne da z njim ubadat. Potem imamo pa še enega šest-letnika. Ta pa samo posnema. Pobere seveda samo kar je dobro zanj.
|
|
|
|