voziček in letalo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tania -> voziček in letalo (31.5.2005 22:12:44)

Ker bomo šli na morje z letalom me zanima kam se spravi voziček. A ga lahko odpelješ s sabo na letalo al ga moraš oddat skupaj z ostalo prtljago.
Zanima me namreč zaradi tega, ker vem da prtljage ne spravljajo ravno "nežno":hudicek:, ne bi pa rada, da se mi voziček poškoduje.
A ima katera izkušnje s tem?
Hvala!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Annny -> voziček in letalo (31.5.2005 23:21:06)

Ojla,

preden vstopiš v letalo, voziček vzame stevardesa in ti ga po koncu leta pripelje nazaj...to je 'osebna prtljaga'.

lp

danajana -> voziček in letalo (1.6.2005 7:22:19)

Ko voziček oddaš tik pred vstopom v letalo ga pospravijo v prostor skupaj z ostalo prtljago (dajo ga spodaj). Mi smo bili dober mesec nazaj na potovanju z letalom in že za tja grede smo dobili delno polomljen voziček (dalo se ga je voziti, ko sem ga zalepila s selotejpom, potem pa ga nismo mogli na hitro zložit ampak najprej odlepit selotejp in šele nato zlaganje).
Vseeno ne priporočam, da vzameš s seboj najlepši in najdražji voziček, ampak kakšno poceni varianto ali "marelo".

viv_ -> voziček in letalo (1.6.2005 8:34:57)

Mi smo leteli z Easy jetom v London - na Brniku smo šli z vozičkom do letala, na Steanstedu smo pa voziček dobili šele pri prtljagi :grrr: tako da smo ta malo trogali po rokah čez celo letališče...

Anonimen -> voziček in letalo (1.6.2005 14:20:51)

No, mene pa zanima, če se gre lahko s katerim koli vozičkom. Jaz bi s seboj rada vzela klasično Inglesino, ki se ne zloži "v marelo" ampak se zloži podvozje navzdol. Ker mi, v primerjavi s trikolesnikom, pride veliko bolj prav.

Stran: [1]