Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa1 A ene res pri vsaki stvari popustite svojim otrokom samo zato, da se izognete, kako je že ena rekla??, drami?? Ja, ocitno Saj se ne sminka vsak vikend , da gre ven na lepse. Ce je to vsake kvatre enkrat, je pa meni cisto ok.
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:45:03
|
|
|
|
bumerang
|
Bi se verjetno morali bolj tisti nad samo zamisliti, ki lakiran nohtek štiriletne deklice povezujete s seksapilom, kot tisti, ki to pustijo svojim hčerkam. In kaj sploh dosegate s tem, da svojim otrokom to prepovedujete? Kdaj pa je pravi čas? No, kdaj je pravi čas, da se ženska barva, da bo seksapilna za moške?
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Bi se verjetno morali bolj tisti nad samo zamisliti, ki lakiran nohtek štiriletne deklice povezujete s seksapilom, kot tisti, ki to pustijo svojim hčerkam. sam tko je, a ni mogoče? jst si nism tega zmisnla, tko da... In kaj sploh dosegate s tem, da svojim otrokom to prepovedujete? ne prepovedujem, samo vzgajam v smislu da to pač ni za otroke. fertik. kot alkohol, pa čipkaste gate recimo. kaj dosežem? da je otrok otrok. Kdaj pa je pravi čas? No, kdaj je pravi čas, da se ženska barva, da bo seksapilna za moške? ko sama zasluži za šminkeraj
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:50:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ne prepovedujem, samo vzgajam v smislu da to pač ni za otroke. fertik. kot alkohol, pa čipkaste gate recimo. kaj dosežem? da je otrok otrok. Kot da je to potrebno zenskam . Brez tega sem zenska, se vedno.
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ne prepovedujem, samo vzgajam v smislu da to pač ni za otroke. fertik. kot alkohol, pa čipkaste gate recimo. kaj dosežem? da je otrok otrok. Kot da je to potrebno zenskam . Brez tega sem zenska, se vedno. jp. in če sm jst lohk ženska brez tega, je otrok še tolk lažje otrok - brez tega
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ne prepovedujem, samo vzgajam v smislu da to pač ni za otroke. fertik. kot alkohol, pa čipkaste gate recimo. kaj dosežem? da je otrok otrok. Kot da je to potrebno zenskam . Brez tega sem zenska, se vedno. jp. in če sm jst lohk ženska brez tega, je otrok še tolk lažje otrok - brez tega Komot, oboje. Samo ne vidim nobene tragedije, ce si enkrat na leto nalakira nohte
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:54:53
|
|
|
|
bumerang
|
O fajn, potem bo potem, ko bo sama zaslužila za šminkeraj, njen pogleda na šminkeraj tak, da je šminkeraj namenjen zapeljevanju moških? Seksapilu? Potem jo verjetno vzgajaš tudi tako, da bo svojemu dedcu nosila pivo na mizo, ko bo z roko po njej udaril. In to "nič tko je". Je tako kot človek na to gleda. Punčka si noht nalakira zato, ker ji je noht tako bolj všeč. Alkohola z nalakiranim nohtom ne moreš povezovat, alkohol škodi telesu, otrokom celo uničuje nevrone, lak na nohtu pa ne škodi ničemer.
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang ... lak na nohtu pa ne škodi ničemer. Malo nazaj je ena pisala, da je imela hčerka zaradi laka razžrt noht ... Tako kot vsa odrasla kozmetika ni primerna za nežno kožo malih otrok, tako tut lak ni za njihove nežne nohtke ...
< Sporočilo je popravil Otika -- 3.8.2009 21:59:00 >
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang lak na nohtu pa ne škodi ničemer. Nasi bejbi je, nohtu, ampak samo enemu . Meni se zdi bv prepovedat, ker potem je to se slajse...tko ko je dovoljeno, pa kar nekako izhlapi zelja.
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 21:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
vsak si pač razlaga po svoje in na to gleda po svoje jst gledam pač tko, ne vem zakaj maste probleme s tem in ja bumerang, točn tko bom svojo hčerko vzgojila bo čist po mamici
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:00:17
|
|
|
|
bumerang
|
Če na svojih nohtih uporabljam telesu prijazne lake potem predvidevam, da bom tudi otroku dala takega, ki mu ne bo škodil. Sicer pa ne verjamem, da je lak razžrl noht, kvečjemu je punčka sama razžrla noht, ker je hotela z nohta spraviti lak.
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se zdi bv prepovedat, ker potem je to se slajse. meni se pa to zdi sam priročen izgovor....takrat ko nam pač paše, ko nam pa spet paše, bomo pa prepovedovali, mogoč bolj brezvezno in nepomembno stvar... pa kot sem rekla, niti ni treba prepovedovat...
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:01:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer pa ne verjamem, da je lak razžrl noht, kvečjemu je punčka sama razžrla noht, ker je hotela z nohta spraviti lak. Ni, ni, ves da je hotla biti lepa . Zakaj ji je razzrlo samo enega pa ne vem; lahko, da je bil ze prej poskodavan, pa nismo opazili
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:02:37
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 in ja bumerang, točn tko bom svojo hčerko vzgojila bo čist po mamici Ti kar, po tem kar je na DIPO brat, gredo take bejbe fajn v promet. Po dve, tri hkrati.
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 in ja bumerang, točn tko bom svojo hčerko vzgojila bo čist po mamici Ti kar, po tem kar je na DIPO brat, gredo take bejbe fajn v promet. Po dve, tri hkrati. sej, red more bit pa je treba populacijo vzdržvat, da bo na rr čez 15let kaj za brat
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:04:18
|
|
|
|
picola1
|
Meni tut ni všeč lakiranje nohtov in ostale stvari pri malih punčkah. Ne vidim pa nobene tragedije, če se to počne enkrat al pa parkrat na leto. Sem pa videla zadnjič na igrišču eno punčko (po moje staro tam nekje 2 leti), ki je imela uhane, zapestnico, nalakirane nohte, našminkane ustnice, ogrlico in še naparfumana je bila (ne vem...možno, da z unim parfumom za otroke). To me je pa u iber tu mač tut za enkrat na leto. Sploh pa za na igrišče (no, mogoče so pa od kje prišli, iz kakega rojstnega dneva...). Tako da lakiranje nohtov pri nas še nekaj časa ne pride v poštev. To, da laki niso škodljivi pa ni čisto res. Vsebujejo namreč formaldehid, toluol in kolofonij (dobro, če se otroku nohte namaže enkrat na leto, itak ne bo nobene škode...). Si pa lahko lake brez teh škodljivih snovi naročite in kupite tukaj : http://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=90
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Meni se zdi bv prepovedat, ker potem je to se slajse. meni se pa to zdi sam priročen izgovor....takrat ko nam pač paše, ko nam pa spet paše, bomo pa prepovedovali, mogoč bolj brezvezno in nepomembno stvar... pa kot sem rekla, niti ni treba prepovedovat... kaj pa naj pac so v vrtcu barvali nohte in je blo to to...kaj naj recem, da naslednjic ne sme . zdaj pac sem, ker ni bilo dobro za noht, drugace pa ne bi. pac vzgojiteljice barvajo nohte, mami jih pa ne. ok, vcasih sem jih, vsaj na dopustu, ko sem imela cas .
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to je mal drgač pol. če bo od nekod prišla z nalakiranimi nohti, tud ne mislim drame zganjat. pač. dokler se to ne bo dogajalo kr naprej. drgač so pa te stvari men mal tko...sej če tko pomisliš (al pa če nič ne pomisliš) mogoč res ni nič takega. sam men je pr teh stvareh težko meje vlečt. kaj ja in kaj ne. zame so stvari, ki so za otroke in so stvari ki niso. pika, konc. in me ne zanimajo odtenki in nianse. pa tud - kok pol pa razložit otroku zakaj nekaj ja, nekaj pa ne? roza je ok, k je punčkasta pa za punčke, rdeča pa ni vredu, ke je bl kur.birska al kak to razložite pol?
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:33:11
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sej če tko pomisliš (al pa če nič ne pomisliš) (dans mi je vse smešno...)
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 22:34:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sam men je pr teh stvareh težko meje vlečt. kaj ja in kaj ne. to je pa cist res. no, poleg nohtov ima vsake toliko casa preblisk, da z maskaro namazem se njo, ko mazem sebe. in jo kao namazem in vprasam, ce je zadovoljna in itak je , tudi ce ni namazana. ampak tako kot prej (k je blo itak samo 1x ), to je tako malokrat, da sem zgubila vec casa s tipkanjem tega posta, kot z mazanjem . meni bi bilo problematicno, ce bi hodila po kopalnici, iskala moje sminke in na vsak nacin hotla bit namazana.
|
|
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 3.8.2009 23:17:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang mene pa zanima kaj je to zaeno čudo? Histeričen smeh? Posiljeni smeh?....sory no, ne štekam tolikih različnih smajlijev naenkrat
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 4.8.2009 0:46:08
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz pa ne kapiram vse te polemike. Meni se nalakirani nohti ne zdijo konec sveta, tko, za vsake kvatre. To mi sploh ni primerljivo z npr. uhančki pri otrocih, ki so mi pa RES čist mim. Še bolj mim mi je, da vidim v vozičku mulca, starega pet let, po možnosti z dudo v ustih. Al pa da pridem k prijateljici na kavo zjutraj s tamalo, pa prinese na mizo kokice pa bobi palčke, ker to njen otrok je za zajtrk pri letu pa pol. WTF? Pa kaj, tako pač jaz gledam, kdo drug pa drugače. Pa pri nas še nismo prišli do kozmetike, nikol ji še nisem nohtov lakirala, tud šminka se ne, pa mene vidi vsak dan za službo pacat po obrazu, samo ji pač ni zanimivo. Hočem rečt, nekomu so nalakirani nohti nesprejemljivi, komu drugemo pa čist kakšna X zadeva.
|
|
RE: Punčke in lakiranje nohtkov 4.8.2009 8:05:06
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: bumerang mene pa zanima kaj je to zaeno čudo? Histeričen smeh? Posiljeni smeh?....sory no, ne štekam tolikih različnih smajlijev naenkrat To je odgovor na tale post. Če ne razumeš, ti tudi Bog ne more pomagat, kaj šele jaz! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 vsak si pač razlaga po svoje in na to gleda po svoje jst gledam pač tko, ne vem zakaj maste probleme s tem in ja bumerang, točn tko bom svojo hčerko vzgojila bo čist po mamici
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?