Arwenko -> RE: kakšno hrano (3.8.2009 12:42:23)
|
V bistvu je tako Laubica, da karkoli ti kdo od nas priporoča je brezeve, zakaj, ker je vsak pes drugače. Recimo zgoraj ti je napisala, da Eukanuba ni odgovarjala, hills pa odgovarja - jaz pa Hillsa mojim nebi dala več za nič na svetu. zakaj, zato ker so to individualne izkušnje, različne od psa do psa, že med brati recimo. Jaz moje mladiče vse hranim z eukanubo, pa so potem lastniki pozamenjali, pa znotraj istega legla vsem ne odgovarja ista hrana. V osnovi so pa vse hrane, ki se dobijo v raznih specializiranih prodajalnah ok, izogibat se je samo raznih Pedigreejev in temu podobne hrane iz Spar-ov, merkatorjev, itd. Vse ostalo boš pa videla sproti, ker je odvisno od tebe, tvojih navad, financ, logistike, itn. Samo to sem ti hotela povedat in je tako zbiranje info lahko prej škodljivo kot ne. Ti dam primer, moja prva psička, neizkušena, ful sem zbirala info kaj ji dat, da se ja ne bo obarvala in sem podobno spraševala kot zdaj ti. Takrat so mi vsi priporočali in svetovali Nutro (ki ga zdaj ni več) in ker so po številčnosti definitivno prevagali, sem jaz seveda letela po Nutro in glej ga zlomka, psica je imela tako rjavo črto po sredini hrbta, da je bila groza pogledat. Tako da to je vse bolj tak-tak.
|
|
|
|