Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Biti mama prvič in drugič 5.8.2009 11:04:22
|
|
|
|
_andreja_
|
ufff jz pa sem mislala da je sam moja tašča takšna, pa vidim da ni,... pri drugem je sam to drgač da če se začne kje jokat, me ni več "sram" kaj si mislijo drugi, zakaj joka...za kej več smo pa še premladi, moremo še malo zrastit
|
|
RE: Biti mama prvič in drugič 6.8.2009 16:56:04
|
|
|
|
uwaga
|
Pri prvi sem bila mlada, polna energije, previdna , zaščitniška, nežna, prestrašena, varovala sem jo, pobirala... Potem smo dobili drugega. Mnogo bolj živahnega, glasnega, energičnega, samozavestnega. Jaz pa nekaj let starejša, manj energije, bolj lena, utrujena..... naj se pobira sam!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?