presejalni test sluha (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tackoracko -> presejalni test sluha (1.8.2009 17:07:36)

lp!

evo rodili dober mesec nazaj!tezek porod ampak soncek je tu!!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
zanimajo me vase izkusnje  presejalnim testom-namrec opraviljali so ga v porodnisnici pa neuspesno,aparat dela programa pa ne spelje do konca!sli se enkrat nazaj pa tudi nic,napotili na polikliniko naprej!jst cist fertig,ker vidim da puncka slisi,reagira na zvoncek,ko mi je nekaj padlo na tla se je v sliku zbudila in jok!!!!!pa sama seb potolazim da so to zadevo zaceli izvajati sele par let nazaj,torej nikomur od nas in mnogim dojenckom prej to niso delali!!!!

potolazite me prosim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




aprilčica07 -> RE: presejalni test sluha (1.8.2009 22:13:50)

Ojla

naš Jakob tudi ni odreagiral na ta test v porodnišnici, so mu ga nardili dvakrat, hitro po rojstvu. Ko smo šli domov  smo dobili navodila, da ga moramo spremljat in ugotavljat če sliši, meni e je vedno zdelo, da sliši, ampak saj veš, v prvo mama in tako dalje, sem bla čito iz sebe in zmešana. No, naslednjič smo šli spet v P in imeli kontrolo čez 3 tedne, takrat je blo eno uhce že ok in je aparat pokazat, da mulček sliši, nato smo šli še dvakrat za ta drugo uhce, v drugo je blo tud to uhce ok. Mislim, da je imel 6 oziroma 7 tednov, ko so nam dali papirček in napisali, da j z sluhom vse ok.

Kr korajžno!




Stran: [1]