Urko15 -> RE: Lyoness?! (18.8.2009 9:48:22)
|
Sam sem se včlanil v Lyoness s pomočjo prijatelja (finančni direktor), ki mi je vse skupaj tudi predstavil in svetoval. Dejstvo je da sistem deluje in če imaš v mislih, da lahko nekaj privarčuješ in ne obogatiš potem je stvar OK. Pri Mullerju npr. dobiš 8% rabata s tem ko si član Lyoness. Sam predvsem uporabljam bone pri Lidl-u in Muller-ju ter spletno nakupovanje v Avstriji (TUI, OTTO, La redoute, Forstinger..). S kartico pa lahko operiraš v določenih restavracijah in podjetjih. Ampak pozor, to ni plačilna kartica, ampak se na njej le zabeleži tvoj nakup, da se potem lahko obračuna rabat. Sedaj pa še čakam, da pride še OMV (pogodba je že podpisana) tako da bom tudi tankal ceneje (pa kurilno olje...). Pa saj niso ogromne vsote, ampak nekaj pa je le. Resda je vse skupaj ena piramida ampak ne gre v neskončnost, saj lahko pobereš 0.5% rabata le od tistih ki so največ dva nivoja pod tabo, potem pa se ustavi. Ko se nabere skupaj 10 EUR , pa ti to nakažejo na Osebni račun. Vse skupaj lahko spremljaš na Internetu, ko postaneš član. Torej, če koga zanima, pa naj me kontaktira.
|
|
|
|