Raho -> RE: Komentarji na temo s črnim humorjem (1.8.2009 19:48:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Raho Poglejte - očitno nismo vse tako idealne kot ve. Očitno se ene lahko smejimo tudi iz glupih for. Pa kaj - eno je humor, drugo je realnost. Pa kaj ve potem verjamete vsem vicem o policajih in jih enačite z realnim življenjem, pa vsem vicem o blondinkah (oboji znajo biti ful žaljivi), pa vicem o Fatah in Mujotih... In potem bi jaz morala biti osebno užaljena, ko bi prebrala katerikoli vic o blondinkah ali o policajih. pa so mi smešni, a naj zato, ker se razpečujejo okoli, delam samomor na obroke ali kaj? Pa ne moreš enačit vicev o blondinkah in policajih s temi o bolnih in zlorabljenih otrocih. Jaz se recimo znam šalit in smejat tudi na svoj račun in če bi bila blond, bi se recimo isto smejala vicem o blondinkah. Ne morem pa se smejati vicem o otrocih z rakom ali zlorabljenih otrocih, ali o otrocih s pp. Roko na srce, da bi imel enden od tvojih otrok bognedaj raka, bi se ti zdel tisti vic mama, želim si, psa, saj imaš že raka, smešen, bi se mu smejala na ves glas? [sm=zmeden.gif] Najverjetneje pa ne bi vsem okoli solila pamet, kako nemoralni so, če bi si ta vic pripovedovali. In najverjetneje ga ne bom mogla prepovedati. Shit happens, life goes on! in ja, problem je točno v tem, da vsako f**ing situacijo poskušate takoj projicirati na realno življenje. A v vaših življenjih ne obstaja nobena imaginarna komponenta?
|
|
|
|