Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pa je spet en dan za nami 31.5.2005 20:29:10
|
|
|
|
viv_
|
Jaz se pa psihično pripravljam na čiščenje stanovanja... Tamala že pol ure drnjoha...
|
|
|
|
pa je spet en dan za nami 31.5.2005 20:31:28
|
|
|
|
Taša
|
Tudi sama sem slabo vreme izkoristila tako, da sem porspravljala.. Cel dopoldan sem čistila kot nora... preoblekla postelje, sesala, pomivala po tleh...pa se zdej ful fajn počutim, ker sem nekaj koristnega naredila.... No kar se tiče spanja tvojega :duda:, nevem naša Maša ima vsak dan približno uro za spanje; jaz sem to začela navajati že takoj ko sva prišli domov iz porodnišnice... Lep večer še naprej!:rozica:
|
|
|
|
pa je spet en dan za nami 31.5.2005 20:31:55
|
|
|
|
tjaga
|
Oj, naš dan pa še ni pri kraju. Škratka danes nekaj štrajka in noče spat. Običajo zaspi najkasneje ob 19.00 uri, danes pa še kar nič. Ali je možno, da pogreša ta velikega škrata, ki je v vrtcu v naravi? Pa tudi sicer je bila neobičajno sitna in zahtevna, ves čas po rokah, da me že krepko bolijo. Zdaj jo očka crklja, da jaz malo roke po tipkovnici pretegne, potem pa grem likat. V zvezi s tvojim vprašanjem, ne vem, naša ima svoj timing že od vsega začetka, pri ta velikem smo pa itak imeli čist svoje fore za spanje, tko da ti težko rečem. Probat ni greh. ;)
|
|
|
|
pa je spet en dan za nami 31.5.2005 20:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
moj je šel vedno spat pozimi ob osmih poleti ob devetih,ko je seveda spal podnevi.zdaj pa več ne spi podnevi pa ga zvečer že pred osmo zmanjka.:duda:
|
|
|
|
pa je spet en dan za nami 31.5.2005 20:46:33
|
|
|
|
corfu
|
Mojega sem šla ravnokar pogledat v sobo in je že zaspal. Uro ima pa malenkost bolj razgibano med osmo in deseto zvečer zaspi, odvisno koliko mu je čez dan dogajalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......