diamantka -> grem na laparoskopijo (31.5.2005 20:17:40)
|
pozdravljene punce, danes sem kar žalostna! :((:((:((obiskala me je M:hudicek:, ta mesec sem resnično upala, da bom zagledala :modri:, ker sva bila res pridna in sva :sloncek::sloncek::sloncek: na 2 dni! pa ne samo to, prejšnji teden sem bila pri dr.Drobniču, sem šla po izvide od hormonov in pravi, da so v redu! na prejšnjih pregledih mi je na UZ rekel, da ne vidi nič takega,da bi bilo vse v redu, tudi moj :love: ima v redu spermiogram! res je pa, da nisva skozi skupaj in edino to imam na sumu da ni :duda:! ker se pa dr.Drobnič želi prepričati, da res kaj ni narobe v mojem trebuhu me je naročil za laparoskopijo in danes sem klicala, saj so mi rekli 1.dan M in dobila datum 7.7! ta dan naj bi bila sprejeta, operirana pa na petek 8.7! ta dan ima moja mama r.d. jaz bom pa sva zmešana ležala v bolnici! tudi ta mesec se bova z mojim :love: trudila, sej zgubiti nimava nič, in vse skupaj mi že načenja živce, mislim da tudi moj izgublja potrpljenje! punce dejte me mal potolažit prosim! aja, pa še to, a je kera tudi takrat naročena v Lj? lpe pozdrav
|
|
|
|