Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 14:41:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mal stimulacije tega lepotca sem pa jaz že na borbi "uočila" ma Sonči res je čudovit, ti kar takoj povem, da od septembra naprej pričakujem vsak teden kakšno takšno slikico, čisto moj tip dojenčka, mali razbojnik
< Sporočilo je popravil mismis -- 4.8.2009 14:48:23 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 14:42:13
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Lanči še tukaj čestitke za srčka!!!! Jaz sem bila danes pri Reškotu in imamo štart IVF postopka!!! Začnemo 7.09. Komaj čakam, mi je že napisal recepte za vse možne arcnije, tako da zdaj se gre pa zares!!! to mi delaj Aqua, sedaj si pa že polnopravni član teme IVF/ICSI gremo na zmago Ha, ha, hvala mišu! Sem kar ponosna! Se spomnem, ko sem ene dve leti nazaj začela brat to temo in jo mal spremljat, se mi je zdel, da meni nikoli ne bo ratal tako daleč prilezt. Se mi je zdel, da vse tolk veste, pa da je vse tako komplicirano pa še tako daleč stran... No pa sem končno tudi jaz tukaj in komaj čakam, da se končno akcija začne, ker čakanja imam že čez glavo...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 14:42:24
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ...saj je vsak večer ...ti ti... Lako tebi ...zdej boš rekla da je pa pri tebi kaj drugače ... IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Midva 2x na dan ...kok ti pa uspe ko si 10 ur odzuni ja kako, gloria, saj ima dan 24 ur ... veš kolikokrat bi še lahko
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 14:44:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mal stimulacije Kakšen lepotec!!!!! Se ga nemoreš nagledat!!! Sonči, dej nam zaupaj, a ste imeli še kakšen skrivni recept pod povštrom, da je tak lepotec ratal???
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 4.8.2009 14:45:42 >
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 14:46:20
|
|
|
|
sonček33
|
aqua to so na kliniki namešal skupaj tko da se tudi ve lahko nadejate takšnih lepotcev in lepotičk mismis velja
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 14:48:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua to so na kliniki namešal skupaj tko da se tudi ve lahko nadejate takšnih lepotcev in lepotičk mismis velja Vem, da so na kliniki namešal, sej sem s tabo čakala plusek! Sam sem misnla, da je bilo še kaj skritega zraven... Kakšno posebno božanje...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:18:50
|
|
|
|
sonček33
|
O aqua dobro se spomnim čist vsake od vas... sem bila itak pečena na rr...no sem še zdaj... hotla sem samo rečt, da ni kej velik vpliva ...k uni laboranti to skup zmečejo ... sam moja celica je bla zgleda bol švoh, ker je mali čisti ati
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:30:18
|
|
|
|
sonček33
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:31:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 provokacija, no pa pokaži še daddy-ja
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:34:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 provokacija, no pa pokaži še daddy-ja
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:39:00
|
|
|
|
aqua77
|
sonči, ta je pa svetovna!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:39:51
|
|
|
|
aqua77
|
Seki, a že brojimo sitno??? Že kaj panike???
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:40:34
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis matr za distribucijo njegovih slik, ga moram pa prav vprašat...on že tko pravi, da ne smem lept tega cotka na net
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:43:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Seki, a že brojimo sitno??? Že kaj panike??? Aha, počasi smo pa res začeli brojit. Ma še ni neke panike Občasno me malo tak stisne... Po moje bo, ko nas bo zaštihalo - ne bom jaz vedela kje se me glava drži in ne moj . Upam, da bo vsaj bebi priseben in naju usmeri do P .
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:47:13
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis matr za distribucijo njegovih slik, ga moram pa prav vprašat...on že tko pravi, da ne smem lept tega cotka na net nooo, zdej pa tut mene firbec matra, kak lepotec je daddy, če je že tamalči tak cukr!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:48:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Seki, a že brojimo sitno??? Že kaj panike??? Aha, počasi smo pa res začeli brojit. Ma še ni neke panike Občasno me malo tak stisne... Po moje bo, ko nas bo zaštihalo - ne bom jaz vedela kje se me glava drži in ne moj . Upam, da bo vsaj bebi priseben in naju usmeri do P . Ni panike veš, še noben ni noter ostal... Mata z možekom še dva tedna za vadit izhod v sili! Do P pa tudi sama prideš brez skrbi, ko je nuja sploh ne razmišljaš! Samo, da ne bodo potem več dela imel za atijem kot pa z mamico...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:48:14
|
|
|
|
sonček33
|
lana jah eden tistih, ki jih limate kle gor
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:49:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 lana jah eden tistih, ki jih limate kle gor sonči, pomojem ti je že pol RR-ja fouš!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:51:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Seki, a že brojimo sitno??? Že kaj panike??? Aha, počasi smo pa res začeli brojit. Ma še ni neke panike Občasno me malo tak stisne... Po moje bo, ko nas bo zaštihalo - ne bom jaz vedela kje se me glava drži in ne moj . Upam, da bo vsaj bebi priseben in naju usmeri do P . Ni panike veš, še noben ni noter ostal... Mata z možekom še dva tedna za vadit izhod v sili! Do P pa tudi sama prideš brez skrbi, ko je nuja sploh ne razmišljaš! Samo, da ne bodo potem več dela imel za atijem kot pa z mamico... Hehe - je moj dal svetovno izjavo na šoli za starše. Se menimo o možnostih lajšanja poroda. Pa dvigne roko in vpraša kak je pa z epiduralno. Pa nam anesteziologinja začne razlagat, kak ženski vstavijo to cevčico itd. Pa možek reče - nene, za nas atije, da skup ne pademo. Se dobi kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:51:45
|
|
|
|
sonček33
|
aqua neka neka
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:54:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aqua77, super za IVF postopek Vso srečo ti želim
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:55:58
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sonček33, tvoj bebi je res pravi cukerček
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:58:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Seki, a že brojimo sitno??? Že kaj panike??? Aha, počasi smo pa res začeli brojit. Ma še ni neke panike Občasno me malo tak stisne... Po moje bo, ko nas bo zaštihalo - ne bom jaz vedela kje se me glava drži in ne moj . Upam, da bo vsaj bebi priseben in naju usmeri do P . Ni panike veš, še noben ni noter ostal... Mata z možekom še dva tedna za vadit izhod v sili! Do P pa tudi sama prideš brez skrbi, ko je nuja sploh ne razmišljaš! Samo, da ne bodo potem več dela imel za atijem kot pa z mamico... Hehe - je moj dal svetovno izjavo na šoli za starše. Se menimo o možnostih lajšanja poroda. Pa dvigne roko in vpraša kak je pa z epiduralno. Pa nam anesteziologinja začne razlagat, kak ženski vstavijo to cevčico itd. Pa možek reče - nene, za nas atije, da skup ne pademo. Se dobi kaj podobnega? Tale tvoj možek je pa res nekaj posebnega!!! Te bom ubogala in spremenila podpisek....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:58:36
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 lana jah eden tistih, ki jih limate kle gor ...ooooo, se morm prav okrog ust obrisat
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 15:59:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aqua77, super za IVF postopek Vso srečo ti želim Tek ju BEBIII!!! Jaz tudi želim tebi, da rata čim prej in da bo vse ok!!!!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 4.8.2009 16:00:08 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?