Šarki -> mož (31.7.2009 21:14:57)
|
Nekega dne, gospodinjska pomočnica, zahteva od gospe večjo plačo. To zelo razjezi gospodinjo in jo vpraša: "Pa dobro Marija, povej mi razlog, zakaj misliš, da si zaslužiš povišico?" Marija odgovori: "Nimam samo enega razloga, ampak tri". Presenečena gospa jo vpraša: "Dobro, pa mi povej prvi razlog!" "Prvi razlog za povišico je, ker lepše likam kakor Vi!" "Kdo to pravi?" jo vpraša gospa. Marija mirno odgovori: "Tako pravi Vaš mož". "Kateri pa je drugi razlog", nejevolno vpraša gospa. "Zato, ker boljše kuham kakor Vi." Jezna gospodinja: "Pa ne reci mi, da je to rekel moj mož?" Marija se nasmehne in ji reče: "Zares, tako je rekel Vaš mož." Gospa že vsa jezna: "Povej še tretji razlog!" Marija z vso resnostjo: "Tretji razlog je, ker sem boljša ljubica v postelji kakor Vi." Gospa, rdeča kakor puran v obrazu, histerično: "Ali boš tudi tokrat rekla, da to trdi moj mož?" Marija se zasmeji in ji reče: "Ne, gospa, to trdi Vaš vrtnar." Vsa zaprepadena gospa nervozno vpraša: "Marija, za koliko ti naj zvišam plačo?!"
|
|
|
|