Odločbe o otroškem dodatku ni pa ni (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

india -> Odločbe o otroškem dodatku ni pa ni (31.5.2005 19:15:53)

Odločba za ptroške dodatke mi poteče meseca maja, novo vlogo sem oddala v začetku aprila, nove odločbe pa še ni:zmeden2:.
Ko sme klicala referenta na CSD je rekel, da je bilo spisano 17.5. in takrat tudi dano ven, da zato do prekinitve pri izplačilu ne bo prišlo, a jaz pošte še nisem dobila.
Kaj naj? Naj verjamem ali naj ga še gnjavim,ker vem namreč, da morajo 6. v mesecu dati ven sezname za izplačila.
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Taša -> Odločbe o otroškem dodatku ni pa ni (31.5.2005 20:05:28)

Meni odločba za otroške poteče 30.06....A sem prepozna da vložim sedaj nekje do 10.06. da bom dobivala naprej neprekinjeno!

špelin@ -> Odločbe o otroškem dodatku ni pa ni (31.5.2005 20:37:53)

Na našem CSD-ju mi je uslužbenka pojasnila, da bom dobila odločbo z zamudo, ker so imeli prejšnji mesec prevelike materialne stroške (beri: tudi poštnine... :zmeden2: ) - zdaj pa čaaaaaaaakam :ups: Sem tudi oddala vlogo v zač. aprila.

:rozica::rozica::rozica:

india -> Odločbe o otroškem dodatku ni pa ni (31.5.2005 21:14:30)

Taša, čimrpej oddaj. Mislim,d ane bo prepozno.

Se pravi, potem ni nič zaštrikano???:zmeden2:

Gina -> Odločbe o otroškem dodatku ni pa ni (31.5.2005 21:18:48)

Če te to kaj potolaži, jaz sem oddala tudi aprila, poteklo mi je 15. maja, pa še nisem nič dobila. Zgleda da CSD-ji malo kasnijo. Glavno, da bo nakazano, a ne. Vsaj upam, da bo.:ups:

india -> Odločbe o otroškem dodatku ni pa ni (31.5.2005 21:27:40)

Gina,ja saj mi je rekel referent, da nakazilo ostane neprekinjeno, a vseeno bi raje imela papir v rokah!;)

Stran: [1]