sluzast izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> sluzast izcedek (31.7.2009 14:48:47)

Sem v 36. tednu nosečnosti. Na stranišču sem opazila, da se mi je izločil sluzast izcedcek, rumenkaste barve v kar precejšni količini (kot nekakšen smrkelj). Drugače sem imela izcedke že od začetka nosečnosti, vendar so bili bolj v tekoči obliki in svetlejše barve. Ne vem, če je to čep ali kaj drugega. Drugače se uredu počutim. Moj G je trenutno na dopustu tako, da ne morem na pregled razen v bolnišnico. Ali naj gem v bolnišnico ali še raje počakam? Prosim za vaša mnenja in izkušnje.

Anonimen -> RE: sluzast izcedek (31.7.2009 14:54:02)

Men se je čep začel luščit kar nekaj dni pred porodom in lepo postopoma. Ko sem mela že fine popadke, je šel v celoti...res fajn kepa. [sm=smiley36.gif] Mislim, da ni nobene panike. Na koncu pa itak ves čas nekaj ven teče.

ajataja -> RE: sluzast izcedek (31.7.2009 15:09:00)

ja,možno da je čep.Meni se je začel luščit 14 dni prej,najprej tko kot tebi pol pa neki dni nič pol pa spet  ampak že bolj rdeče barve in je trajal kar nekaj dni in pol buf odtekla voda.Mislim da te nima kaj skrbet,počaki še kak dan pa boš vidla.

Lenck -> RE: sluzast izcedek (31.7.2009 16:23:10)

To, kar opisuješ, je čisto lahko tudi izcedek od vnetja - rumenkasto, sluzasto in vleče se, tipičen izcedek. Sploh ni nujno, da je čep. Naslednjič ob obisku povej za izcedek.

Stran: [1]