Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Segrevanje materinega mleka 31.7.2009 9:52:19
|
|
|
|
tea
|
Pogreješ ga lahko le enkrat, potem ga je potrebno zavreči. Načeloma naj se hrana za dojenčke ne bi pogrevala v mikrovalovni, ker se ne segreje enakomerno. Ampak če ga dobro premešaš, preden mu ponudiš...po moje lahko.
|
|
|
|
RE: Segrevanje materinega mleka 31.7.2009 9:54:20
|
|
|
|
lejla969
|
ojla mami, najprej, da vaju poljubčkam preko rr-ja Jaz mleka ne svojega ne adaptiranega nisem nikoli pogrevala v mikrovalovki. Svoje mleko sem dala v flaškico in jo postavla v lonček s toplo vodo. Mikrovalovom ne preveč zaupam. Aja, pa lep pozdrav srečni družinici. Upam, da ste ok.
|
|
|
|
RE: Segrevanje materinega mleka 31.7.2009 10:47:14
|
|
|
|
tanja1980
|
Jaz ga ne bi niti slučajno, po mojem mikrovalovka ubije vse...ja pa praktična...jaz dam mleko v flaško, v mikrovalko pa dam eno šalčko za čaj, vodo do pol in vržem v mikrovalovko za minuto. potem pa dam notr flaško in je takoj fajn toplo mleko...
|
|
|
|
RE: Segrevanje materinega mleka 31.7.2009 12:31:32
|
|
|
|
Tanja_
|
Lahko ga, ampak ne priporočajo zato, ker ubije vsa protitelesa, ki so notri in otroku koristijo.Jaz ga ne bi. Sam flaško postavi v toplo vodo pa bo...
|
|
|
|
RE: Segrevanje materinega mleka 31.7.2009 12:37:28
|
|
|
|
masna
|
lejla969 hvala . Se še malo privajamo na povečanje družine . Se ti javim kaj ko bo več časa... Drugače pa tudi jaz segrevam mleko v vroči vodi, adaptiranega pri prejšnjih dveh prav tako nisem nikoli v mkrovalovni segrevala, ker ji glede tega ne zaupam najbolj, bi blo pa hitreje in bi mi kdaj pa kdaj prišlo prav... Bomo ostali na stari metodi
|
|
|
|
RE: Segrevanje materinega mleka 31.7.2009 13:04:14
|
|
|
|
Majuska
|
Res je, to ni priporočljivo ... si lahko prebereš tudi na www.dojenje.net
|
|
RE: Segrevanje materinega mleka 31.7.2009 14:02:46
|
|
|
|
lelaval
|
jaz (oz. moj) ga je vedno pogreval v topli vodi, pa imamo doma mikrovalovko
|
|
[Brisano sporočilo] 31.7.2009 14:16:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Segrevanje materinega mleka 31.7.2009 14:19:56
|
|
|
|
cv3rklic4
|
tudi mi smo moje mleko pogrevali v vroči vodi. zdaj, ko pa pije navadno mleko iz tetrapaka, ga pa pogrejem v flaški kar v mikrovalovni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?